118100



118100 säger ju sig ha svar på allt i reklamerna... Så idag testade jag det och skickade in en fråga: "Vem är Teodor Peterson?". Fick ett väldigt roligt svar tillbaka... "118100 tror att Teodor Peterson är en snygg och charmig kille. Vi tror att han gillar att spela tv-spel och jaga råttor."

HAHA, dom kanske har svar på allt ändå!

I jobbar tagen...

Idag har jag tillbringat dagen på Storhogna. Pappsen hade varit så snäll och satt upp mig på schema för att jag ska få lite att göra nu när de inte händer så mycke på dagarna. De gillas! Är väldigt svårt att försöka ta bort tankarna från längdskidåkning när de bästa man vet är att köra skiten ur sig själv på tävlingar och när de är skidor på tvn hela helgerna... Men som Wassberg sa till mig härom dagen: "Nu Sanna får du träna på de du är allra sämst på, TA DE LUGNT!". Så sant så sant, man ska ju träna på sina svagheter också, så jag tränar ju en del :-)

Killarna på jobbet skulle på middag hos Anders här i Klövsjö idag och dom var peppade som aldrig förr, för dom skulle ju få... pannkaka (!) till middag. Hmm. Får se om dom ska lifta på jobbet imorrn och i vilket slag dom är då!

Nu ska jag lägga mig i soffan med en brownie och njuta av att inte behöva göra nånting. That´s it!

Nagelbitande

Va nervöst de ska och sitta framför tvn och kolla när svenskarna åker WC. De är sjukt mycke jobbigare psykiskt än att själv åka. Teo gjorde de riktigt bra idag tycker jag, även om han själv är lite missnöjd. Men de va ju klassiskt och de blev en 13:e plats så de va ju personbästa än så länge :-) Så kul. Nu skulle dom iväg på lite mingel med kungen, trevligt trevligt, haha.



Själv har jag busat lite med hundarna och varit på upptäcksfärd idag. Dom är ju så goa, om jag kunde så skulle jag ta med dom till stan så kan jag mysa med dom jämt!

Nu ska jag laga lite Laxpytt med matvete till familjen. Kanske t.o.m. brorsan hjälper till lite idag. Tveksamt dock!

Rastlös

Har alldeles nyss skjutsat Teo & Jeppe till flyget än en gång. Känns som att Teo aldrig är hemma nuförtiden... eller senaste månaden iaf. Blir ju inte bättre heller med tanke på att han åker till Schweiz direkt efter SM så vi syns väl kanske 5 dagar dom närmsta 3 veckorna. Inte lätt för lilla rastlösa jag.

Säsongen är slut för min del, med blandade känslor. Tävlingarna har gått allt annat än bra så de hade varit kul att försöka få till nån liten glimt såhär i slutet på säsongen, så de känns lite surt. Men samtidigt så blir kroppen inte bättre. Den börjar rasa samman mer och mer och nu har den sagt helt stopp! Så nu blir de 6 veckor rehab. Vågar inte göra annat med tanke på Ola & Rikard. Så nu ska jag se till att benet blir helt och fräschare än nånsin! Sen kickar vi igång nästa års träning och jag lovar, jag kommer vara mer motiverad än nånsin. Med tanke på att de har gått 2 dagar nu och jag klättrar redan på väggarna.

Så nu har börjat pyssla med lite allt möjligt här hemma nu. Lådor, korgar, garderober och skåp som ska gås igenom. Ja, man kan hitta oändligt mycke som ska fixas om man bara vill. Vi har även börjat få till skrivbordet av ekskivan vi köpte för väääldigt länge sen. Men nu börjar de likna nått, har ju en händig man! Nu ska de bara oljas och fixas lite.
   

Nej, nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl och sen blir de finalen av Mästarnas mästare... Go Elof! Imorrn blir de hemfärd till Klövsjö för att ta hand om hundarna och spendera några timmar på fjället i solen förhoppningsvis.

Snipp snapp slut...

Ruskigt va fort den här vintern har gått! Känns som att de va igår vi va i Bruks på läger och första tävlingarna... (ok, inte riktigt då, men ni fattar..). Idag har de varit strålande sol och +5 grader i Östersund. Vi gillar´t.

I helgen drog vi iväg på de anrika Flyktingloppet. Vi installerade oss i Lördags på "masslogin" i Gäddede. Jag och Ida sov skavfötters på två madrasser på golvet på ett rum med fönster ut mot korridoren och en riktigt läcker toalett, om de hade varit på 30-talet. Blev ingen start för mig på Söndagen. Men, istället agerade jag dricka langare och jag har aldrig varit så avundsjuk på dom som åkt tävlingen som igår! Strålande sol, stenhårda spår och de finaste långloppet i Europa skulle jag kunna tänka mig! Så nästa år ställer jag in siktet på Flyktingloppet, lagomt till deras 60 års jubileum också :-)

Jag, Niklas, pappa, Per & Conny var i alla fall service-teamet. Vi langade dricka, körde rally på smala norska små-vägar och glassade i Högans solbrillor. Ida var grym och åkte ifrån Susanne uppför dom ruskiga backarna, sista stöten kom för både killar & damerna i den ökända Muruhatten. Vilken backe, trodde aldrig den skulle ta slut!  Riktigt fina priser kom alla ÅIK:are hem med också. Ida fick en datorn, Teo fick ett spurtpris på 5.000 norska kronor + fjällduk & en Certina-klocka värd ca. 4000:- och dom andra fick minst lika fina priser! Helt grymt.

Idag har jag bara glassat ute och besökt fot-Åke. Sen tog jag och Teo en mysig middag på Pause. Välbehövligt efter en omtumlande vecka. Nu ska jag ta tag i tvätten sen ska jag krypa ner i sängen. Imorrn bitti blir de besök hos herr Rensbo, ska bli skönt! Eller skönt och skönt, massage är inte skönt.

Bakat kladdelikladdkaka.

Har testat ett nytt recept på kladdkaka idag. Såklart ett av Leilas recept, kan ju inte bli annat än toppen! Men vi får se, ska se om den har svalnat snart. Hoppas bara på att den blev sådär extra, extra kladdig som "Frödinges". De är farligt att ha en hel kladdkaka för sig själv, uvva. Men, får nog så lova att spara lite till Teo tills han kommer hem.

Idag har jag förövrigt hunnit med en hel del känns de som. Tränat två pass, lunchat med Teo innan han åkte iväg på WC till Trondheim, ringt fot-Åke och bokat möte, pratat med Ola, träningsplanerat och bakat då.

Så nu tycker jag, jag är värd lite skön soff-tid framför tvn med kladdkakan. Imorrn blir de träning och sen på eftermiddagen bänkar jag mig framför tvn för att se WC-sprinten från Trondheim.

Jag ser de snöar!

De har snöat konstant hela dagen. Hade de varit oktober-novemver hade jag varit överlycklig... Nu är de mars och solen ska infinna sig varje dag, de ska inte va kallare än -5 grader på dagarna och de ska börja sådär mysigt från taken.

Har fortsatt helgen i soffans tecken. I stort sett. Va iväg till Åre igår och körde Duvedsrajden, va nog en av dom tråkigaste tävlingarna jag har åkt. 10km, platt, från Duved till Åre på sjön och motvind hela vägen. De gick bra när man hade en rygg att ligga bakom, men dom sista 7 km.erna hade jag en kille 10 meter före och 10 meter efter. Otacksamt läge.

Idag har jag tränat, kikat lite på skidorna från Lahti via Live-resultaten på fis-ski och hängt i soffan. Tog mig en liten power-nap i eftermiddags också, skönt!

Imorrn är de vilodag och då hoppas jag, jag får en mysig sovmorron med älsklingen som kommer hem om några timmar. Men, de brukar ju vara skola på Måndagar... kanske kan hålla fast han i sängen iaf :-) Nu ska jag röja undan lite här hemma sen blir de Beck!

Nokia

Har haft några mobiler genom åren, och bara Nokia faktiskt! Tänker aldrig byta märke. När jag en gång har lärt sig deras menyer så kör jag på Nokia.


Min allra första mobil, hade 3310.an i ca. 5 år tror jag.


Den andra mobilen jag hade. 6770, lite plastig men den har ju ett S där framme.


När den förra åkte i toan så fick de bli den här. Klumpig men riktigt bra kamera!


Nu har de blivit den här godingen med touch-skärm och massa finesser.

Tjåkigt

Jag har tjåkigt. Är alldeles för bortskämd med att ha folk omkring mig, just nu kryper jag nästan på väggarna för de är så himla tråkigt att va själv! Och ännu tråkigare är de att sova själv på nätterna, Teo, åkt fort och kom sen hem!

Jag som hade sett fram emot morgondagen med tävling i Duved och skidor på tvn på Lahti. Men nej då, vi sänder skidorna på tv4sport (vem fan har den kanalen?!) och så sänder vi alpint hela förmiddagen på 1:an. Sen så krockar tv-sändningen med min egen start i Duved. Så jag får nog åka med fjärilar i magen och hoppas på en glad överraskning när jag går i mål... Antingen av Teo.s lopp, eller Magdas eller Jeppes. Imorrn hålls tummarna hårt!

Nu ska jag få i mig lite frukost sen blir de tvättning och kanske lite städning. Får ju fint besök i kväll av Sofi propp :-) De blir myspys med mat & massa gott!

Träning och mys framför tvn.

Började dagen med att skjutsa Teo, Magda & Jeppe till flygplatsen. Sen tog jag mig en skön träningstur själv, kroppen är rätt mör nu efter förra veckan och den här veckan. Vetinte om de finns ett ställe på kroppen jag inte har träningsvärk i. Armar, axlar, ljumskar, vader, sidan av magen..... Men de är skönt, och så har jag en skön vilodag imorrn så jag ska ladda upp batterierna igen!

Nu ska jag bara mysa framför tvn med täcket och lite cashewnötter.

Föresten, var ju och såg Anna Ternheim igår. Väldigt lyckat tycker jag! Liten mysig lokal på Gamla Teatern med 400 pers. Och både jag & Teo kom fram till en sak, musik är så jäkla mycke bättre live! Anna var super och på slutet fick några tjejer här från Ösd sjunga en låt med henne.


Ändrade planer.

Såklart när man planerar nånting så kommer nånting i vägen. Men den här gången var de ju faktiskt en ännu roligare sak, så Åre-vistelsen kan jag glatt skjuta upp. För att Teodor har äntligen blivit uttagen till Lahti och kör sprint på Lördag. Så nu blir de ännu en helg framför tvn!

Själv blir man ju ensam och övergiven då, eftersom alla drar nånstans och vissa tar lång tid på sig att komma tillbaka till Östersund efter diverse grejer! Men, finns väldigt mycke tid till träning då, så de är ju bra :-)

Nu ska jag laga lite middag innan jag och Teo ska iväg på Gamla teatern och se Anna Ternheim.

Vårigt värre

Så jäkla gött med strålande sol och 0 gradigt. Nu är våren på väg, inte mer än rätt tycker jag! Nog för att de är kul med snö, men säsongen går mot sitt slut och då ska snön också sakta men säkert försvinna också!

Idag har de blivit träning för hela slanten. Gick riktigt lätt att avverka några timmar idag med tanke på vädret, så gud, mer sol imorrn, tack! Sen går ju tiden lite fortare när man åker med Maggan och pratar lite strunt också. Maggan som även ska göra sin andra WC i helgen i  Lahti. Jag kommer sitta bänkad och se fröken ta sig vidare på Lördagens sprint!!

Jag och Teo planerar för en liten Åre-vistelse i helgen. Ska besöka Copperhill och spendera en natt, myspys! Nu ska jag ladda för morrondagen, för imorrn ska de gå fort!

Tjoflöjt

Sugen...

...är jag på väldigt mycke just nu. Jag vill ha ett hus! Tycker de är lite trångt här hemma just nu, skulle va så skönt och ha massa plats och inte behöva gå varandra på nerverna hela tiden eftersom de inte finns nån direkt plats att "försvinna" på. Men, först ska man väl bli stor och avverka några lägenheter :-) Finns de hjärterum, så finns de stjärterum!

Sen så har jag ett sug efter träning nu igen. Härligt! Så imorrn blir de träning med Maggan (Magda, men Maggan låter lite mer tantigt och kul :-) Så nu vet du de fröken Pajala, ska nog döpa om dig till Maggan :-P Haha.

Idag har vi varit och lekt av oss lite på Storsjöbadet. Blev inte så mycke lek men en lång stund i Relaxavdelningen. Så skönt att slappna av en stund! Så när vi såg ut som två russin var de dags att åka hem och fika lite, mys :-)

Nu ska jag kika på "Familjen Annorlunda", inte för att jag vill ha en sån familj själv, föööör många bsmå parvlar att hålla reda på! Men de är roligt att se hur kul dom har, och jobbigt :-)


Vasaloppet

De årliga Vasaloppet gick av stapeln idag. Och jag struntade i min sovmorron, för att Teo åkte. Han lovade ju att jag skulle få se han på tvn igår så de missar man ju inte :-) Gick riktigt bra för att va första Vasaloppet för herrn. Ett spurtpris och en 16:e plats, åh, nu är jag en sån där stolt, fnittrig flickvän igen. Goosch.



Har ju smällt i mig lite varma mackor och en smoothie som lite sen middag/kvällsfika nu sen ska jag bänka mig framför Beck och godispåsen som blev ovanligt stor idag. Tur att Teo snart kommer hem, då tar den slut fortare och jag äter mindre :-)

RSS 2.0