-20 grader och mysmorron under täcket!

Idag visar termometern i köksfönstret -20grader. Burr. Men de är himla mysigt med all frost ute och de är klarblå himmel. Ska nog ge mig ut på en mysig promenad i 10 lager kläder sen. Morronen har varit den skönaste på länge.. vaknade ganska tidigt för att vara en vilodag, sen va de sådär skönt varmt under täcket, och när man stack ut tårna utanför täcket kändes de som att de knappt var plusgrader i sovrummet. Så jag tog fram Liza Marklund boken och plöjde tills boken var utläst :-)

Nu har jag bänkat mig framför tvn och ska kika på damernas distans från Pokljuka i Slovenien. Kikade föresten in på Tradera förut där Charlotte har skänkt ett par skidor där vinsten går till kampen mot Malaria. Just nu låg budet för skidorna på 10.100kr (!).

Over and out.

Tipp tapp tipp tapp..

Titta vilken söt liten nisse jag fick sällskap av på stan idag..



Imorrn drar vi till Boden, för att kolla läget och motionera lite. Jag bävar redan inför bilresan men med kudde och några böcker ska de nog gå fint!

Nu ska jag ta mig en promenad på Matmästar´n, laga till nått smarrigt och lite senare ska jag besöka Genvägen och se upplösningen av Bonde söker Fru.


WC-premiär skidskytte

I eftermiddag knatade jag, Teo, Anna och Emil iväg upp på ÖSK för att kolla in damernas distanslopp i skidskytte världscupen. Riktigt mysigt med bra stämning och lite fika som vi hade med i ryggsäckar :-) Men de är allt lite svårt att hänga med när man står där på läktaren och kollar, de är ändå rätt bra att kika på tvn!


Julstämning

Har lyckats få lite julstämning dom senaste dagarna.. de va inte en dag för sent snöflingorna började trilla ner på himlen och göra hela Östersund vitt. Så mycke härligare med ett riktigt vinterlandskap ute, de ger energi. I Söndags va de första advent också, de firade jag med träning hela dagen och glögg på kvällskvisten :-)

Igår hade vi en skön vilodag tillsammans, jag & Teo. Som vi tillbringade med en lååång fika och sen på kvällen va vi hemma hos Anna & Emil som bjöd på middag! Godaste hemmagjorda pizzan jag ätit på riktigt länge och sen glöggmys framför en film och Annas kladdkaka som aldrig tycks misslyckas :-)

Idag har jag snurrat på Björnberget och varit ner på skidskyttebanorna och tjuvåkt en sväng. Sen har jag kör ett styrkepass med Teo för ovanligheterns skull, riktigt kul :-) Ikväll har vi pysslat här hemma och gjort lite mer julfint, så nu är de mysbelysning och mycke rött!

Nu ska jag sätta mig och smaska på en lussebulle och ta en mugg glögg. Vardagslyx!


Gonatt - i förskott.

RSS 2.0