Sundsvall

Har nu på förmiddagen åkt igenom årets SM-banor. Kommer bli ett grymt fint SM i år. Hårda, fina spår och tuffa men väldigt fina banor! Längtar till första tävlingen imorrn 13.30, även om formen inte är på topp så ska de bli ruskigt roligt att åka.


Utsikt från Södra Berget i Sundsvall, där tävlingarna går.

Nu ska jag skynda mig så jag hinner med dom andra ner mot Sundsvall-City och en fika :-)


De börjar dra ihop sig..

...På flera olika plan, inte minst i min mage där de börjar infinna sig allt fler fjärilar. Längesen jag stog på startlinjen "på riktigt" nu och att göra premiär igen efter ca. 4 veckor på SM känns spännande. Antingen kan de gå kanon eller kalkon. Bara att vänta och se efter Torsdagens 7,5km+7,5km Pursuit. Ska bli riktigt spännande eftersom de är den första pursuit tävlingen sen December ifjol.

Annars har dagarna här hemma gått väldigt långsamt. En liten sjukling har jag pysslat om och försökt pyssla om mig själv lite också så jag ska ha lite överskott till den här SM-veckan. Imorrn går bussen ner till Sundsvall, blir tyvärr bara jag av mig & min lilla älskling som åker ner. Han blev feberfri idag och ska försöka piggna till, tills Lördagens tävling.

Nej, nu ska jag slänga i en ny tvättmaskin och packa väskan klar. Gud va tråkigt de kan va att packa en väskan, men ännu värre att packa upp väskan!


Sovmorron...

Första sovmorronen på vääldigt länge idag. Dom senaste dagarna har jag & Teo varit uppe med tuppen kl. 7.00 och sen ute i skidspåret vid kl. 8.00... Idag låg vi i sängen och vred och vände oss till kl.10.30, så himla gött. Behövdes!

Vi fortsätter dagen med en lång frukost framför Vinterstudion med bla. ägg, varma mackor, bacon och annat mumsigt. Blir nog sittande i soffan en hel del idag, först var de Marcialonga som nu är slut. Snart börjar sprinten i Otepää och sen blir de skidskytte. En perfekt vilodag, kommer vara otroligt träningssugen imorrn efter alla tävlingar på tvn.

Nej, åter till tvn.

PAKET!

Idag kom ett paket på posten, med några godingar från Gina Tricot. Bla. en t-shirt med tidningstryck och ett par lack-tights. Har inte riktigt bestämt mig om mina ben är gjorda för lacktights. Vi får se, kanske åker dom tillbaka.

Har just varit på inspektion hos Tessan & Lina som flyttat från Slingan till Sollidenvägen. Riktigt fint hade dom fått till och blåbärsmuffins bjöds de på :-)

Imorrn är de träningstävling, tyvärr så blir de inget race för mig. Va på massage hos Annelie efter middagenen tävling är väl inte de bästa möjliga för benet som blir bättre och bättre för varje dag nu. Så till helgen blir det nog tävling iaf, ensam eller med brudarna på ÖSK får vi se.

Kanske åker hem i helgen och jobbar lite och laddar upp lite överskott till nästa vecka så SM i Sundsvall drar igång.

Nu blir de kvällsfika och House. Imorrn - vilodag, gött :-) Blir ev. en fika med Magda, Emma och Jennie. Mys!


Tjingtjong

Idrottsgalan

Åhh, va glad jag blir av att kolla på Idrottsgalan. Så himla kul att Charlotte fick Jerringpriset och årets prestation, verkligen välförtjänt! Någon dag i framtiden skulle jag vilja, åtminstone vara nominerad. Men, de är ett lång väg dit...

Dagen har bara varit träning i stort sett. Intervaller på förmiddagen, första intervallpasset på väldigt länge och de kändes. Nästan lite ringrostig och svårt att hålla fart. Sen blev de ett lugnt skatepass med Sofie, väldigt skönt, men en vääldigt trött Sanna.

Imorrn ska jag tillbringa lite av förmiddagen med fröken Pajala. Hoppas hon inte åker ifrån mig, chansen är ganska stor känns de som.  En Pajala i form och en tröött Sanna, hujeda mig.

Nu blir de bums i sängen
Natti natti


De kryper i kroppen...

Inte mina livs mest lyckade tävlingar har jag gjort hittills i år. Farten, känslan och formen har inte alls funnits där... bara trötthet, segt och tungt. Men kroppen återhämtar sig eftersom. Just när den där härliga känslan kommer "jag-vill-tävla-tävla-tävla" så kommer ett nytt bakslag.

En liten bristning bak i låret, som gjorde att jag inte kunde tävla förra helgen. Peppad som aldrig förr såg jag fram emot Järpen i helgen. Jag bara hur kroppen skriker efter att få tävla. Men, så blev de massage igår igen och tillsägelse om att ta de lungt några dagar till... Järpen? Nejnej, aja baja...

Så nu kryper de i varenda liten kroppsdel och de enda jag kan tänka på just nu är hur mycke jag verkligen vill tävla. Ganska härligt känsla, men inte när de är SM om mindre än 2 veckor. Tålamod har jag hört mycke dom senaste dagarna, tålamod? Hur fasen ska man klara av att ha de...

Som lite plåster på såren när jag kom hem från massage igår hade älsklingen lagat middag. Och inte var de lite halvdant stekt blodpudding eller rotmos värmd i mikron. Nädå, hemmagjorda hamburgare, alldeles nybakt hamburgerbröd som han hade svängt ihop i nya bakmaskinen och ungstekt klyftpotatis. Man kan ju inte annat än att tycka om han ännnuu lite mer en sån gång!

Sen efter middagen blev de tentaplugg, som inte gjorde mitt humör bättre. Slutade att jag sket i de hela och åkte imorse iväg och skrev tentan, de fick gå som de ville... Gick ändå hyffsat tycker jag, inte helt säker på att jag klarade den dock.

Ikväll blir de myskväll hemma hos Sofie med henne & Magda :-), blir nog härligt efter den här veckan som varit.
Tjoflöjt

Tiden går fort när man har roligt...

Den sista tiden har allt gått så otroligt fort. Både julen är förbi och de är redan ett nytt år. Ett nyår och alltså nya möjligheter.

Julen var som alltid mysig med alldeles lagom mycke julklappar, mycke mat och släkt. Men de är så himla mycke helgdagar under jul och nyår att man blir alldeles vilsen. Igår & idag var de tydligen helgdagar, vilket jag insåg eftersom alla affärer stängde tidigare än jag hann med.

Träningen har rullat på, men inte mer än så. I helgen är de cup-tävling här i Östersund och jag hoppas att kroppen hittar oanade krafter från ingenstans. Skulle va så himla skönt med ett bra lopp nu. Ett stort plus denna helg är i alla fall att man slipper packa väskan och åka iväg igen. Så härligt att få sova i sin egen säng under tävlingshelgen!

Nu ska jag ta mig an dom gamla tentorna i Jöken och se om jag blir nå klokare. Jag har i alla fall 9 dagar på mig!


RSS 2.0