Trattisar & träning.

Dagarna rullar på, vilodagarna fortare än dom andra. Träningen rullar på riktigt bra, lite för bra vissa gånger. Men då är de bara att dra i handbromsen (som jag är så himla bra på? nja.) och sen så vips så är man pigg & fräsch igen!, nästan.

I helgen var vi hem till mor & far i Klövsjö en sväng. Grattade pappsen och tog en liten träningstur. Min träningstur resulterade i trötta armar och Teos i 5kg trattkantareller. Och vi som helgen innan redan hade plockat 4kg. Men, de va bara till att rensa och nu har vi så vi klarar oss till nästa höst :)

I Lördags var vi in i biomörkret och hälsade på. "Flickan som lekte med elden" fick de bli och den va riktigt bra! Kanske inte lika bra som ettan, men helt klart sevärd!

Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och två nya One Tree Hill-avsnitt, så är jag piggelin imorrn och redo för två nya spännande träningspass!

Fikabuffé!

Igår hade vi, några tjejer, fikabuffé hemma hos Tessan. Efter som saknade efter Limes buffé har varit stor slog vi till med en egen, och så bra de blev :) Så himla mycke gott och allting hembakat!


Lite dålig bild.. men riktigt mumsigt var de!

Idag tog tog jag & Tessan en lång tur i Östersunds skogar. Riktigt mör i benen, dom har fått kämpa riktigt hårt dom senaste veckorna! Men imorrn ska dom få vila och gud vad jag ska rå om mig själv. Ska försöka mig på lite sovmorron.

- En fortfarande fika-sugen Sanna

Livet ÄR orättvist

Livet är fan inte rättvist. Varför kan inte alla bara va friska, glada, lyckliga och pigga. Måste vissa drabbas av en rad olika saker medans andra inte ens har stukat foten i hela sitt liv.

Nu hoppas jag bara att allting går bra, att du varje dag gör framsteg och blir bättre och bättre. Bättre än nånsin. Vet hur mycke du lider och du skulle inte klara av att ha de som de är nu.

Mycke tankar som snurrar i huvudet just nu, och man känner att man ska fasen inte klaga över en ynklig liten förkylning, nä fan.. de finns så jäkla mycke värre saker!! Ska aldrig mer klaga på ont i halsen i hela mitt liv.

Vi får se hur de blir med lägret till veckan, är troligen med några dagar men sen vill jag vara på sjukhuset så mycke jag bara kan och stötta & hjälpa. För de här ska vi fixa!! Med mycke vilja går de mesta.

Terräng-DM

Efter en riktigt trevlig kväll på O´learys igår med massa fotbollsfantaster och en natchotallrik så tog vi idag lite sovmorron, för att sen åka ut till Marieby och terräng-DM. 8 km på en 4km-varvbana på elljusspåret och uppför en grusväg som liknade mer en grusgrop. Motståndet var lite hårdare i år, då jag ifjol lyckades vinna (eftersom de bara va jag i min klass). I år va vi några fler tjejer som sprang, så de va riktigt kul! Vetinte om jag kan påstå att mina ben efter första varvet var lika roliga, men grym träning blev de. Tiden från ifjol slog jag med råge, och en 3:e plats efter Sara & Maria är inte illa pinkat. Så nu kan jag med gott samvete ta ut mina två vilodagar som jag har framför mig :)

Resten av dagen har bara gått i nån slags dimma sen jag gick i mål. Totalt slut i hela kroppen. Så vi har degat i soffan, sett Kenny Starfighter, sovit, ätit godaste maten från Lilla Siam och varit på riktigt smaskig efterrätt hos Mia & Cilla.


Kände oss som två små barn när vi bänkade oss framför Kenny. Riktigt rolig!

Nu ska jag fixa lite här hemma, planera morgondagen och sen krypa ner i sängen och vakna upp som en helt ny, pigg människa!

Skolstart!

Ja, då har skolan börjat igen. Den här gången känner jag faktiskt inte, "åh nej va jobbigt", utan Personal- och arbetslivs programmet & klassen verkar superduper bra! Fick träffa lite företagare som jobbar som personalare igår och jag vill börja jobba nu, nu, nu.. Men, först kanske jag måste lära mig nått också.

Annars händer de inte så mycke, de känns så skönt att ha fullt upp på dagarna för en gångs skull och inte känna sig rastlös (som dom senaste två åren). Så jag tror de här blir jätte bra!! Har värsta braiga klasskompisarna i Magda, Ewa & Terese också :)

Takida har släppt ny skiva också, "The Darker Instinct", verkar riktigt bra! Tror jag faktiskt ska gå och köpa skivan för en gångs skull och stödja grabbarna lite.. (känner på mig att jag kommer få en utskällning av herrn).

Nu ska jag slå mig ner i soffan och vila resten av dagen. Blir nog en dammsugare också. Imorrn är de vila och jag ska nog ta mig iväg på skolan (fast jag inte behöver) och lära mig nått eller fräscha upp minnet lite. Ska nog ta mig ner på stan och kika på Monki-skorna en gång till också :)


Kramkalas.



RSS 2.0