Bättre sent, än aldrig...

Sitter hemma hos mor & far i Klövsjö nu. Har tagit mig en välförtjänt sovmorron och långfrukost med fruktsallad, mjölk&müsli, varma mackor & te. Så nu är jag laddad att gå ut och dra i mig lite Klövsjö-luft :)

Senaste veckan har varit en vecka då kroppen har fått plågat sig ordentligt! Fartvecka stog på programmet och kroppen har verkligen fått ge max på varenda pass! Och så bra de har gått! Även om mjölksyran sprutat ur öronen nästan dagligen så har jag återhämtat mig fint och kunna trycka på järnet nästa pass igen. Men nu är veckan över och jag ska njuta som bara den av min vilodag idag! De konstiga är att jag redan längtar till morgondagen och nya pass.

Dom senaste veckorna har gått fortare än nånsin, konstig nog är de så varje år när de börjar närma sig tävlingspremiär. Men har hunnit med en massa mys, åkt skidor, en och anna fika, plugg, magsjuke-besvär, skissat på massa inredningsidéer mm. Den här veckan blir nog inte sämre då de blir mindre träning, lite mer plugga kanske, tentan närmar sig, usch!

Nu ska jag ta med mig mor & Mi ut på en promenad sen kanske de blir en fika på Gårdmejeriet här i byn! Gillar´t!


Ett intervallpass på Frösön..


Snart ska nummerlappen på igen!

RSS 2.0