Vin + kladdkaka = fin kombo.

Idag är de sista förberedelserna inför julen. De är nu den där riktiga julstämningen infinner sig. Julmusik i och utanför affärerna, folk överallt och paket inslagning :-) Så mysigt.

Jag och Teo har haft en eftermiddag på stan, sen go middag här hemma och nu lite paketinslagning tillsammans med lite vin & kladdkaka.

Imorrn är de dan före doppardan. Wiiho.

Bortskämd.

Är hemma en sväng över helgen för att vila upp mig lite och sen ta mig ner till Ljusdal tillsammans med far på Söndag för att köra den årliga Ljusdalsskidan. Som vanligt blir man väldigt bortskämd när man är hemma, de är rätt skönt! Inte behöva tänka på handling, middag, diska, städa mm. Så efter den här helgen är nog batterierna laddade till topp.

Julafton börjar krypa närmare och närmare. 5 dagar kvar, och jag är redan klar med julklapparna. Ganska skönt. Ska ända ta en julklapps-eftermiddag på Måndag med Teo för att fixa hans julklappshandling.

Nu ska jag slå mig ner framför tv.n och smaka på dagens resultat av julbaket.

GRATTIS föresten till min älskling som blev 3:a i sprinten i Lygna, Norge idag. :-)

Grymt av vissa, dåligt av andra...

Johan åkte grymt idag! Äntligen fick han kliva upp på pallen, och längst upp också!! Vill också va lika glad & nöjd som han just nu... Ida är nog ganska nöjd idag också, en fin fin 3:e plats.

För min egen del gick de dåligt idag. Ingen fart, ingen frekvens, inget flyt. Inget. Bättre i benen än förut men fortfarande lååångt ifrån vad de ska va.

Gjorde lite tröst-shopping med Sandra efter lunchen. Blev ytterligare en julklapp. Skulle va gött med en fika också, får se om vi hinner med de.

Nu ska jag gräva ner mig i sängen och ladda för morgondagen med lite mango-choklad (konstigt smak, jag vet!). Sen blir de lite massage efter middagen.

Tjoflöjt.

Skellefteå

Sitter på hotellrummet och utanför är de dimmigt & snöigt. Mysigt! Åkte banorna tidigt imorse, en bana som jag gillar riktigt mycke! Många backar, men fina backar. Så imorrn ska jag bara åka och tänka på hur kul de är och va roligt de är att varje helg åka runt och va på olika ställen!

Eftermiddagen har jag bara spenderat i sängen.. efter en liten tur på stan direkt efter lunch. Och snart är de middag igen! Äta, sova, vila, äta...

Nu blir de nog ett One Tree Hill-avsnitt till. Fast.

Vinterstaden

Nu kan Östersund med gott samvete kalla sig Vinterstaden. Plogkanterna är höga och termometern visar uppåt -16grader. När jag och Sofie var ut på förmiddagen och gled i vintervädret kändes de att man inte var van vid kyla direkt. Tår, fingrar och kinder frös och innan jag var hemma såg jag ut som en snögubbe.

Härligt ändå, de va ju inte allt för många år sedan jag firade jul hemma i Klövsjö med barmark utanför, usch! Nu ska jag ladda med en macka innan jag drar mig ut i kylan igen för andra passet. Uh, vad jag gruvar mig!

De kan bara bli bättre.

Sitter och kollar på ett program om elefanter på tvn. Intressant de där med djur, hur dom kan förstå så mycke och vet var dom ska år efter år och sånt. Deras instinkter är helt otroliga!

Åt en god lunch på Taco Bar med sötnosen idag. Välbehövligt efter en bedrövlig helg, tyckte båda. Men nu kan de verkligen bara bli bättre, och de ska de bli också. Efter varje motgång kommer en framgång.

Sen har vi hunnit med en stor-handling också. Skönt att ha uppfyllt så man slipper åka till affärn typ 2gg om dagen. Nu lär vi inte behöva handla på en vecka.

Nä, åter till elefanterna.

Bottennapp...

Idag var en tung dag.
Jag funderar på att lägga undan skidorna tills i vår då man får ut och åka skare, vore ju härligt!
Nä, så illa är de inte. Men nästan.
Bra att jag får mina provsvar imorrn.

Botten is nådd

Snälla tomten?

Hittade kanske världens gulligaste bild förut...



Jag vet vad jag vill ha i julklapp.


Lussebullar

Ikväll har vi lite bakstuga hemma. Lussebullar fick de bli, väldigt längesen jag bakade några såna. Tänkte överraska mor & far och ta med lite hem när vi åker förbi Klövsjö imorrn. Eftersom jag förlorade tippningen på skidskyttet fick jag såklart sätta degen... Lite synd, eftersom jag har en sån duktig bagare här hemma.

Idag har de bara varit träning, som den senaste tiden tycker jag. Men nu börjar man släppa snart och nästa helg är Skellefteå. Ska bli riktigt skoj! Ska ner till Idre först och köra på Söndag.

Nää, nu ska jag utmana fantasin och bakade mig några schyssta lussebullar.

RSS 2.0