Yran

Storsjöyran är i stan och de är full fart överallt. Igår var vi ut och kikade på bla. The Ark och Europe. Hade riktigt tur med vädret och de kom inte många droppar på oss! Ikväll har regnet öst ner och vi stannade hemma, kollade på en film och tände massa ljus i mörkret.

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorrn njuta av en härlig vilodag!

Natti natti.

Bruks

Sitter i en fotölj i en av våra stugor på Johannesgården här i Bruks och väntar på att de ska bli kvällsfika. Igår blev de två lugna pass, där jag och Tessan bla. tog oss upp på Storskarven och tre andra toppar. Idag blev de löpintervaller upp till Kläppen, de känns i benen nu kan jag säga.. På em. har jag och Hanna varit bort till Funäsdalen på skejtrullisarna.

Ska vara här till Tisdag lunch sen åker vi hem och yrar lite och tar de lite lugn, för redan nästa Söndag åker jag tillbaka hit för ett veckoläger.

Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på mina favoriter i en annan del av Köping, sen ska jag lägga mig och börja läsa i min Keplerbok, gruvar mig lite, har hört att den ska va ruskigt spännande :-)

Semester

Åh, de är så underbart med riktig sommar! Blir chockad varje gång jag går ut på balkongen och inser att de faktiskt inte bara ser varmt ut, utan är varmt också!

Senaste tiden har bara gått i ett.. har hunnit med både de ena och de andra.

Båtturer, lekt barn på Nordens Ark, solat på små kobbar, tränat, kört löptävlingar, ätit väldigt mycke räkor, fikat, shoppat i Smögen, varit på IKEA, kört ett friidrottspass med lite häcklöpning i Kungshamn, satt nytt pers på Kaprilfoljoggen med råge, solat lite till, ätit fisk i massor, fikat lite till, varit på IKEA, hälsat på i Borlänge, varit på Lager 157...

Sen vi kom hem i Onsdags har de bara blivit träning. Igår och idag har jag haft sällskap av snygg-Jennie och fått till väldigt bra träning tillsammans! Men imorrn är de bara ett pass sen har jag näästan två dagar vila! Ska bli skönt och välbehövligt!

RSS 2.0