Midsommar

Igår var årets längsta dag. Tror inte jag kan säga att de kändes. Midsommar i Sverige är ju inte allt för kul att fira. Jag ville ha klänning, bara ben, korta armar, solbrillorna och en helkväll ute. Men just de, de är ju i Östersund vi bor och då bara att glömma.

Jag och T tog en väl behövlig sovmorron och sen en lyxfrukost med crossianter, blåbärsgröt, the och laxmackor. Sen blev de några fina löpintervaller innan vi på eftermiddagen svidade om till finkläderna och åkte hem till vår käre Gode. Där blev de fotboll och sillmacka, innan vi satte fart på grillen. Lagom till efterrätten dök Mattias & Åsa upp och förgyllde kvällen med lite lekar a la Åsa :-)

Idag var de tufft att ta sig ur sängen, men upp tog jag mig och ut på en 3 timmars tur med Teo som sällskap. På nått sätt gick de, men nu vet jag faktiskt inte hur.

Har just sett Felon, som jag såg att min kära kusin (mejlins.blogg.se) och Micke hade sett. Och jag håller med! Riktigt bra film, så tack för de kära Malin!

Hemma-gym

Dagarna rullar på, dom flesta har sommarlov, vissa semester. Jag tror jag står nånstans mitt emellan... har inte riktigt gjort mig förtjänt av sommarlov eftersom skolan har halkat efter en hel del den här vårterminen. Men, sommar är de i alla fall (eller, ja, ska de vara, men jag vette fasen om jag kan kalla de sommar ute).

På eftermiddagen var jag lite för lat för att ta mig till gymmet och mina ben är lite lidande efter ganska mycket löpning på slutet. Så jag körde styrka här hemma i vårt egna lilla gym idag istället.



Nu är jag rätt mör i armarna efter att ha kört många chins, och tro de eller ej, men idag klarade jag min allra första chins!! Helt utan fuska eller hjälp, och då hade jag en hård domare som bedömde mig! Så nu blir de många chins framöver. Min coach här hemma har satt höga krav på mig, så nu jäkla får jag jobba på! Jag älskar´t.

Vila, vila, vila...

Idag ska jag ha en riktigt slö vilodag! Inte göra ett handtag för mycke. De pirrar sådär skönt i benen efter tre hårda dagar av träning nere i Åsarna. Och är Wassberg med är de inte till att ligga på latsidan. Har fått riktigt bra träning dom här tre dagarna med sparring från Julia bla.

Så idag tycker jag att jag är värd en riktig vilodag. Får se vad den erbjuder, kanske lite film, nått gott och en sväng på banken...

RSS 2.0