Valborgsmässoafton

Igår förmiddag jobbade jag en sväng, de är inte illa att få motionera lite på jobbet. Va ute och gick med söta Dominique i 2 timmar i barnvagnen. Jobbigt, även för en längdskidåkare, puh! Men skönt att få betalt för en promenad.

Valborg, sån där överskattad dag tycker jag... de ska supas, de ska eldas & de ska smällas raketer. Nja, inte riktigt min grej. Därför blir de en hemmakväll, myspys!
Sötnosen döck upp idag, på väg hem från sin "cykel-tur", så de blir middag med familjen, Teo, Lasse & Monika... de blir nog trevligt.

Imorrn åker vi hem igen. Varit hos mamma & pappa väldigt länge nu känns de som. Hem till Ösd blir det inte. Åker till Järpen och sen vidare till Åre imorrn eftermiddag. Sommarfesten på Dippan, och klä ut oss ska vi. Herregud. Jag tror iaf att min & Josses utklädnad kommer bli helt fantastisk! Men nått sommartema tänker vi inte ha.
Trots att sommaren är de jag längtar allra mest efter nu.


- Summertime.


Mondaymorning...

Idag är de Måndag, en såndär go dag när man försöker komma igång efter helgen. Går inge vidare för mig. Är inne i samma rythm... sova länge, äta lång frukost, läsa tidningen, kolla vad som är på tvn, sätta mig framför datorn. Men nu ska jag ta tag i allt de där slöa.

Slog till på ett par söta sunglasses för ett tag sen, inte direkt ovanliga just nu, men ack så snygga.



Nu ska jag uträtta lite saker den här dagen...

- over and out.

"Jag ringer efter skjuts, NU!"

I Torsdags va jag och Emma ut på årets skotertur... Inte ett moln på himlen och termometern visade många plusgrader. Skoter fick de iaf bli, skidorna har jag fått nog av! Riktigt skön dag med korvgrillning, skoteråkning, pimpling (om de lilla räknas? ;-) och solning.

     
 
Träffade Elisabeth & Ingegerd på fjället också... en kul överraskning! :-)

Igår va ett nytt äventyr, cyklade från Järpen till Klövsjö, 13 mil på en ond, smal sadel och med en fartdåre som man skulle hänga på. Uhh. I Hallen kände jag att en bil inte hade varit hel fel! I Myrviken bestämde jag att jag SKULLE ha hämtning i Svenstavik... Slutade med en spurt på grusvägen upp till vårt hus hemma i Klövsjö. Slängde mig på bron och hyperventilerade, men ack så glad jag var! Har inte ens speciellt ont nånstans idag...

Idag har jag jobbat förmiddag, sen solat lite och tränat en sväng. Skönt.
Nu blir det sovdags, är helt slut i kroppen...

- Ma raukes

"Semester" hos mor & far...

Är hos mor & far i Klövsjö nu, jobbar några dagar. Behövs verkligen ett tillskott i min student-kassa, sen kunde jag ju inte ha prickat in veckan bättre heller! Strålande sol, inte ett moln på himlen, +10grader och näst intill vindstilla. Kan de bli bättre? De lilla kruxet var ju bara att, just de, jag jobbar ju... Men bara en dag till. Yes!

Träningen den här veckan får bli lite som den vill, som dom senaste veckorna... Känns så härligt att slippa följa nån planering och bara sticka ut när man känner för det. Underbart med vår!

Har i alla fall en inplanerad skotertur på Torsdag, hoppas verkligen på vädret då också! Sen kanske de blir en lång träningstur på Fredag. Lutar mot de.

Har en väldigt lång lista på att-göra-saker, som måste avverkas den här veckan. Har faktiskt fixat en hel del av sakerna igår och idag, trots jobb 10 timmar idag. Riktigt nöjd efter såna dagar :-)

Nu blir de att hämta tvätten och sen krypa ner i sängen, för att möta ännu en dag med strålande sol imorrn. Härligt!


Sleep tight!

Sunshine

Nu var de sådär jobbigt längesen de skrevs nått här, nästan sådär att man inte orkar fortsätta och skriva. Men jag ska ta mig i kragen och fortsätta klottra ner nått lite då och då.

Skidsäsongen är över för den här säsongen, trist, men också efterlängtat. Har gått och längtat sedan Februari på att få börja träna riktigt mycke igen... Träna så mycke man vill, slippa tänka på formen och träna ner sig så man knappt orkar äta på kvällarna. Ska bli så himla skönt, varför är utmattning den skönaste känslan...?!

De är den här tiden man hinner få ordning på sitt övriga liv också. Skolan, utrustningen, nästa säsong, vänner som blivit bortglömda under vinterhalvåret, träningsplanering, boende, fester som man missat... Ja, listan kan göras lång. Men just nu är den perfekta tiden... vi skidåkare har ju semester nu. Men snart börjar allt igen!

"De är på sommaren en bra skidåkare blir till"


Har förövrig börjat fundera på mitt mailande med en tränare på ett University i New Mexico. Han skulle vilja ha ner mig och några norskor för ett år eller mer. Vore hur underbart som helst, inspiration '& motivation i skidåkningen skulle de defenitivt ge! Berg på 3000 meter och konka runt hela norr USA på vintern vore nått! Men, just nu känns de ganska avlägset. Mr. Sötnos tycker inte direkt att jag ska åka, så de får nog vänta ett år. Men efter Fredrik har skickat upp all info så tåls de att tänkas på både en och två gånger!

Idag har jag förövrigt promenerat, gjort hemmagjorda köttbullar m. hemmagjort potatismos och spelat GTA2, with my honeypie. Nu ska jag inta soffan och ta mig lite vila.

"De är mycke nu..."

Igår va de myskväll... Mys med annat än saft. Blev lite våfflor m. Fidde, Anders & Anna... sen annat mumsigt med resten av gänget som anlände till Slingan. De är nu skidåkarna är som mest aktiva, även om de inte är i skidspåret!

Jämtkraftsprinten har jag varit och kikat på ikväll. Riktigt bra startfält med Sveriges bästa skidåkare, men så va ju tävlingen i Ösd också. Min egna lilla favorit åkte, blev 4:a efter Bysse, T. Fredriksson & Södergren. Som han själv sa lite missnöjt: "Fick fan stryk av en 5mils-åkare i en spurt..."'.

Dom sitter väl och har de gött på Arctura just nu med prisutdelning & bankett... men jag och fröken Karlsson får snällt va chaufförer åt grabbarna ikväll eftersom vi inte direkt kände för att ställa upp i en klassisk sprint mot eliten. Har i alla fall haft vår egen 3rätters middag ikväll...

Imorrn blir det kalas och nästan hela skidåkargänget ska nog vara på G imorrn kväll... Förutom dom som dragit till Ryssland & Militära-VM då. Kan nog bli en skoj & galen tillställning.


- En Sanna som vill ha vår & sol, NU!

RSS 2.0