SD

"Det är onaturligt och osvenskt med främmande barn på dagis. Jag vill inte använda ordet ras, men det ser äckligt ut när man ser två föräldrar med en indisk unge mellan sig. "

Ola Sundberg, talesman för Sverigedemokraterna


What?!?!

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Kaos här. Blev hämtmat igår eftersom vi varken har vatten eller en spis som står där den ska!

Imorse blev de en tidig morgon då jag skjutsade Teo till flyget, sen slängde jag mig på sängen i gästrummet på gatan nedanför för att kunna sova lite till. (Dom börjar jobba 7.00 här).

Nu ska jag klura ut vad jag ska hitta på utanför lägenheten hela dagen..

Från fjäll till fjäll..

Från Onsdag kväll till Söndag har jag varit hemma hos mor & far i Klövsjö. Skulle egentligen på läger till Orsa, men eftersom jag hade varit lite små sjuk några dagar så va de skönare att åka till Klövsjö och börja träna på riktigt i lugn och ro! Och man kan ju inte ha de bättre, med en mamma som har passat upp en var de som värsta lyx-lägret! Har kunnat träna på hur bra som helst och de va nog bara skönt att få vila nån extra dag!

I går tog jag mitt pick&pack och åkte hem till Ösd. Väl hemma, KAOS! Inget vatten nånstans och köket hade en tromb gått igenom, ingen spis och ett stort hål i golvet! Okeeej. Så jag slängde in väskan igen och brummade upp till Vålådalen. Så här är jag nu och de är inte så dumt faktiskt! Först läger hemma i Klövsjö och nu i Vålådalen med sprint-killarna. De är faktiskt skönare att va här än hemma och få maten serverad och grym träningsmiljö!

Igår blev de en tur runt Blanktjärnsrundan på em/kvällen, idag har jag kört hat-intervaller.. Ett sånt där pass man bara vill ha överstökat och efteråt lovar man sig själv att aldrig mer köra intervaller. Sen på em va jag upp på Ottfjällstoppen! Grymt härligt.


Från Ottfjällstoppen

Här blir jag förmodligen fram till Onsdag om vi inte får tillbaka vattnet tidigare.. sen  åker vi ner till Sthlm på Fredag över helgen.

Nu ska jag kika på Thomas mfl. i Superstars! Go Thomas!

Höstmys

Idag har de varit mörkt, grått och lite regn i luften hela dagen.. lite trist kanske, men idag tyckte jag de va hur mysigt som helst! Få tända lamporna mitt på dagen, höra regndropparna på rutan och tända ljus tidigt på eftermiddagen!

I förmiddags va jag ute och rörde på mig en sväng och de gick fin fint. Efter lunch tog jag en tur till Frösön och den mysiga inredningsaffären Otto&Emma :) Nu sitter jag i soffan och myser med en latte, massoooor av tända ljus och Idol på tvn! Åååhh, ge mig mer höstmys!


Älgjakt

I Fredags drog vi hem till Klövsjö för att träna lite och vara med på älgjakten. Jag körde ett löpintervallpass på Lördags fm medans Teo, pappa & Johan va ute i skogen och jaktade.. Sen på em blev de en fika på bageriet och en tur till Bjartan!

På Lördags morron klev vi upp 05.30 och drog iväg till Lokvistet för jaktmöte och sen ut i skogen! Jag gick med pappa och Zäta medans Teo & Johan gick med Donken. Jag och pappa jaktade mer pejl än älg medans Johan & Teo pangade ner en kalv!

Idag har jag inte gjort mycke vettigt, är lite snuvig men jag hoppas de blir kortvarigt så jag kan ut en sväng imorrn igen. Nu ska jag laga lite middag sen ska jag kura ner mig i soffan så jag är frisk som en nötkärna imorrn!

Sovmorron!

Har just fått i mig lite frukost, en typisk sovmorron frukost med yoghurt, te och frallor som tar typ en timme att äta upp för att man vill göra 100 andra saker samtidigt. Idag är de vilodag och jag tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av en riktigt sovmorron, ingen klock ställd och öronproppar i. Men vad hjälper de! Dom har börjat med stambyten i vårt hyreshus (dom börjar 7.00!!!) och håller på i några månader, hejdå sovmorrnar!

Annars händer nog inte så mycke idag. Ska städa lite, skicka tillbaka Teos jaktkläder och sen kommer mamma in i eftermiddag så då blir de nog en runda shopping, sen hämta Teo på flyget och avsluta med en förhoppningsvis fantastisk middag på "En liten röd"..


Sensommar-värme

Imorse när jag klev upp strax efter åtta var de redan 15 grader ut. Och sånt där mysigt höst väder med lite dis, fukt på gräset och rå luft. Men så jäkla härligt de är att träna! Imorse blev de en fin 3-timmars tur som gick i väldigt lugn och skön fart. Känner mig fortfarande lite seg i benen efter förra veckan, men massagen igår eftermiddag gjorde susen tror jag så snart kommer de spritta i benen igen!

Igår var de ju minst lika fint väder som idag och på kvällskvisten stack vi ut i skogen och lagade lite mat. Hittade en fint liten tjärn som vi traskade med ryggsäckarna fullproppade. Sen blev de två fina brasor som vi tillagade gårdagens middag på! Eller grabbarna fixade brasorna och vi skötte maten ;) De är helt sjukt va gott mat smakar ute i skogen.. de blev verkligen en energipåfyllare och att jag fick avsluta dagen med att klappa en harunge gjorde ju inte saken sämre!



Nu ska jag bara ta de lugnt resten av dagen, åka och beställa lite grejer på Fresks och sen förhoppningsvis sätta mig ute i solen med en fika!

Fikabuffé

Idag har vi haft vilodag på fartlägret, jag var ändå ute och joggade en sväng imorse för att inte helt säcka ihop i kroppen efter dom fyra intervallpassen :)

Ikväll hade vi ett litet knytkalas med fika, alla tjejer bakade en sak var så hade vi lite mysigt, killarna va såklart också bjudna, annars hade de nog blivit lite för mycke fika över :)

Såhär mysigt hade vi de ikväll..




Imorrn är de två nya fartpass som står på programmet, löprace och teamsprint i skate!

Nattinatti

RSS 2.0