Vilodag.

I helgen blev jag firad på min 22 års dag i förskott. Frukost på säng, paket och en trerätters middag! Inte helt fel. Han gjorde en tryffeltårta som var de godaste jag ätit på väldigt länge! Hann få en hel del presenter också, en telefon, ett par boots och av Anna fick jag en topp som verkligen är jag, randig! I Söndags kväll kom ett gäng på lite fika och de blev mycke fika och jag fick väldigt mycke fina saker :-)

Har kommit igång väldigt bra med träningen nu också! Två riktigt bra fartpass förra veckan då jag och Anna körde skatefart i Vallsundet och jag fick plåga mig riktigt för att hänga på, bättre sparring kan jag knappast få! Sen var vi iväg på löptävling i Söndags i Hammarstrand. 8km med väldigt fin stig, i lera och på grusväg. Snacka om träningsvärk sen! It ain´t over get.

Idag har jag i alla fall vila, men de blev lite sådär. Hade styrkegenomgång på skolan vilket resulterade i väldigt ömma axlar nu efteråt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och börja på en ny bok innan jag sätter mig och fixar till dom sista av Teos tackkorten som måste postas snabbt!

Efter regn kommer solsken

Såhär såg de ut utanför vårt fönster imorse när vi klev upp..



Känns inte riktigt som att de är mitten på maj just nu. I detta snöslask drog vi sen iväg på Frösön för lite orientering, jag och Anna körde bana B och lyckades faktiskt pricka alla kontroller, men de blev ju inte direkt nån fasinerade tid när vi tog de som ett distanspass. De va längesen jag frös så mycke under ett pass också, tror inte jag har frusit så mycke en enda gång på hela vintern trots -26,-27 grader.

På eftermiddagen trotsade vi vädret än en gång och drog till Vallsundsbacken och körde årets första riktigt intervallpass! Blev ett riktigt bra pass och jag kunde ju inte ha fått bättre sparring! Så nu laddar jag för löptävling på Söndag. Känns lite skrämmande med tanke på att de va ett tag sen senaste tävlingen, jag är i alla fall säker på att de kommer bli ruskigt jobbigt men grymt bra träning!!



Nu ska jag belöna mig själv med en alldeles nybakad kaka och kanske en latte till de :-) Vardagslyx!

Tjing.

Cool down..

Sitter i soffan och varvar ner med en soyalatte efter en dag som gått i 120! Har kört två riktigt bra träningspass och hann bara sitta ner på lunchen och en liten stund innan andra passet. Men jag gillar´t. Men man känner att de kommer bli svårt att somna ikväll när man är upp i varv. Sitter med datorn i knäet, tittar på tv, lyssnar på musik och betalar räkningar. Varför inte göra allt på samma gång när man än är på g liksom!

Imorrn blir de nog lite orientering och ett fartpass om kroppen vill. Sen är de helg och jag hoppas på lite fint väder så jag kan vara ute hela dagarna och njuta av vårvädret!

Ge mig en riktig sommar!

Sitter som en yrvaken liten bebis med spretande hår åt alla håll, råkade somna på soffan en sväng efter lunch och gud så borta man känner sig när man vaknar!

Imorrn har jag en alldeles fantastisk vilodag som väntar på mig, känner att jag behöver den. Men jag har en to-do-list som är längre än nånsin. Och jag får aldrig riktigt tummen ur att göra vissa av grejerna.

Sist, men inte minst skulle jag vilja önska en riktig sommar i Jämtland för en gångs skull!


Jag vill tillbaka, jag vill gå barfota, jag vill ha sand mellan tårna..


IKEA-skruvande

Vi har varit på IKEA. De gick bra. Inget bråk, inget slagsmål och inget tjurande. Vi höll sams hela tiden, otroligt! Väl hemma igår kväll varvade vi skruvandet med födelsedagsfika hos Martina & Hampus. Skönt med en fikapaus!


Har t.o.m. fått upp möblerna på balkongen!

Imorse klev vi upp tidigt och tog bilen upp till Ullådalen för lite skarskidåkning. Åh, så fint de va!! 1,5h timme bara rann iväg utan att man hann tänka och solen värmde riktigt mycke redan halv tio på morronen! Hoppas att de inte var sista turen den här säsongen!




Teo och Mats steker!

Sen har jag hunnit med ett möte med Rikard och ännu mer skruvande här hemma! Men nu är näästan allting klart och nu ska vi bara på allting på plats! Men ikväll ska vi inte göra så mycke mer, förutom att mysa framför tvn med lite godis och annat gott!



Imorrn börjar ett läger här på ÖSK som jag ska vara med och vara ledare på. Ska bli spännande att träna med ungdomarna i två dagar och se hur dom lekar, springer och kämpar!

Rivstart!

Rivstartade verkligen veckans träning idag. Ett löppass på förmiddagen med Sofie och sen en rullskidstur med Jennie, Sofie, Eva & Mia på eftermiddagen. Riktigt skönt att få börja träna igen och komma in i rutiner igen.

Annars har jag fixat lite här hemma idag och nu har jag sötaste Sofie & Jennie på besök. Vi sitter klistrade framför Hollywoodfruarna och letar efter taffels ;-)



Imorrn blir de styrka på Miun innan vi börjar ladda för skiduniversitetsfesten. Kommer nog bli kanon känner jag på mig, måste bara hitta den perfekta outfiten först!

Sista april & 1.a maj

Nu har vi äntligen kommit i någon så när ordning i lägenheten. De ekar lite tomt i matsalen eftersom bordet, som vi skulle få den här veckan inte kommer förrän om två veckor. Men alla kartonger är tömda och alla väskor ur packade!

Igår firade vi sista april med lite uppackning, lunch/fika med Anna och sen en riktigt trevlig kväll som började med middag hos Anna & Emil och sen vidare till Peter & Lisa mfl.

1 maj fyller min favorit år så idag fick jag trotsa huvudvärken och kliva upp och göra i ordning frukost på sängen med paket. Sen har vi haft fikamys på stan och en trerätters middag här hemma som avslutning, som snart ska avsluta med tårta tillsammans med Johnny och Björn.

Snart ska jag dra igång träningen igen på riktigt också. Ska bli riktigt skönt!

RSS 2.0