Fartläger

Har nu avverkat dom två första passen på fartlägret här hemma i Ösd. Imorse slet vi i slalombacken på Frösön och på eftermiddagen stakade vi uppför Vallsundsbacken! Åh, va de känns i kroppen nu! Första gången nånsin som jag har fått blodsmak i munnen var på förmiddagen idag. Kändes som att jag hade gjort ett maxtest. Men gud så stark & snabb jag ska bli!

Nu ska jag ladda om med lite choklad så jag orkar morgondagen också. Då blir de skateintervaller vid Lövstabadet och stakrace.. spännande!



Tjingeling

Klövsjö över dagen..

Imorse klev vi upp tidigt, väldigt tidigt för att vara hemma hos oss. Slängde i oss lite frukost sen kom Anna & Emil och hämtade upp oss strax efter halv åtta, så styrde vi mot Klövsjö! :-) Där har vi tillbringat hela dagen. Började med ett lång pass på fjället, jobbigt och BLÖTT blev de! Inte sådär superduper varmt längre heller och på fjället var de väldigt höstlikt just nu!

Sen blev de lunch, en sväng på bageriet, på Inredningen & sportshoppen på Skalet och sen en mysigt fika på skjutbanan där killarna lekte av sig lite! Sen hann jag och Anna med ett besök på gymmet också! Skönt att få komma bort lite från stan och andas lite Klövsjö-luft :-)


Vår fikapaus på skjutbanan..

Imorrn har jag en skön vilodag inför fartlägret som börjar på Tisdag och slutar på Lördag! De ska bli riktigt skoj! Har inte kört nån fartvecka än i år så de ska bli skönt att få köra på med en massa intervaller.

Sov gott, i förskott!

Vila

Idag står de vila på programmet, wihoo! Den här veckan är min "vilovecka" den här sommaren/hösten. Träningen har flytit på riktigt riktigt bra i sommar.. de har blivit många fartpass, styrkepass, myrpass, backar upp och ner, timmar, minuter. Så den här veckan brukar jag varje år ta de lite lugnt, ladda batterierna och få njuta av allt annat mysigt som finns att göra! De innebär inte att jag vilar heela veckan, utan de blir en extra vilodag och lite mindre timmars träning!

Förra lägret i Los gick riktigt bra, sen drog vi vidare till Anna&Emils summercamp där vi fick se 75 ungdomar bada i myren, vurpa på rullskidorna, orientera fortare än oss ledare, köra spänst och mycke mera! Riktigt härlig och roligt med så entusiastisk och frågvisa barn :-)

Efter Årsunda hann vi med en dag i Sthlm där Teo hade ett lunchmöte, och sen blev de lite shopping innan vi stressade hem igen!

Idag är mina planer en fika, en sväng på stan, se en bra film och bara VILA! Är riktigt dålig på att ta de lugnt och brukar sällan va så utvilad som jag vill efter en vilodag men imorrn kommer de nog spritta i benen efter en lugn&go dag!

Tjimtjim.

Fredagen den 13:e

Har varit på sommarskidskolan i Åsarna i två dagar (igår och idag på fm.) och hjälpt till med alla barnen. De är jobbigt att ta hand om barn. Jag va sjukt trött igår kväll! Efter lunchen idag liftade jag med Tessan hem, tog en tupplur sen jag varit på Hofvallen och kört ett fartpass!

8x1000m blev de, varannan max och varannan tröskel. Satte nytt pers på första max 1000m-intervallen, så de va KUL!! :-) De som är så roligt med löpning, att de är så lätt att se om man förbättrar sig. Går ju inte riktigt att jämföra tider från år till år i längdskidor. Nu värker de lite sådär skönt i vaderna och pirrar i benen. Imorrn blir de styrka och ett distanspass innan de blir riktigt välbehövlig vila på Söndag innan vi drar till Los.

Nu måste jag vika tvätt, dammsuga och handla. Uhh.

Over and out.

Äntligen hemma

Nu sitter jag hemma i soffan och tar igen mig lite efter en lägervecka i Bruksvallarna! De har varit ett riktigt bra läger med både race, löpning både med och utan stavar, stakning, stakning och åter stakning och lite styrka på de.

Sista tre dagarna på lägret var de också Fjäll-OL i Bruksvallarna-Ramundberget. Jag & Hanna sprang direkt klass i Torsdags och idag! Riktigt bra träning, i Torsdags va vi lite mer på allerten och sprang på riktigt bra och bommade inte mycke alls! Idag var vi inte riktigt lika speedade och missade i stort sett på varje kontroll, men i mål tog vi oss!

Sen jag kom hem på eftermiddagen har jag hunnit packa upp och tvätta lite. Sen har jag och Teo varit ner på Videoteket och hyrt några filmer. En som vi såg ikväll var "Adam", en av dom sämsta romantiska komedier jag sett, men en av dom bättre filmer jag sett! Skulle inte säga att de var en komedi (därför en av dom sämre komedierna), då de trillade en och annan tår genom hela filmen. En film som man måste se och berörde!



Nu ska jag vara hemma och ta de lite lugnt i en vecka innan vi nästa vecka åker på ett nytt läger till Los med klubben. Sen vidare till Årsunda för årets summercamp! Men nu blir de en kvällsmacka så inte magen kurrar allt för tidigt imorrn då jag har tänkt ta en rejäl sovmorron!

RSS 2.0