Blååååsigt!

Höll bokstavligen på att blåsa av rullskidbanan idag. Riktigt höst väder är de ute i alla fall och löven får lite hjälp att dansa ner från träden, ner på marken.



Sitter i soffan ihopkurad med filten om mig. Hade önskat att herrn i huset skulle ta och komma hem snart. Men han hoppar nog på tåget ganska precis nu i Sthlm. Så jag får vänta ett tag till, uuuhh.

Swisch swisch

Bingolotto.

Känner mig som farmor. Har äntligen kommit hem igen efter besök hos mor och far några dagar. Har förpassat mig till soffan hela kvällen och följt bingolotto (!)... Jag blir så lycklig, sitter och tittar på Marcus Fagervall igen! De va inte igår han syndes i rutan. Låten är t.o.m. bra! Har alltid varit lite små kär i herr Fagervall!

Min kära far har föresten fyllt 50 år i dagar, i Onsdags. Och igår var de kalas hemma hos oss. Mycke folk - litet hus. Trångt & varmt kan man säga. Himla roligt i alla fall och kul att se hur många vänner ens pappa har.

Nu ska jag göra mig i ordning för att krypa till kojs. Imorrn blir de skejtintervaller och pluggning.

- Regn & rusk

Fikabuffé - Lime.

Jag & Tessan inledde dagen med en lång tur, löpning. Allt för att bli så hungriga som möjligt inför dagens höjdpunkt; Fikabuffé på Lime. Väl där frossade vi i både mat & fika tills jag mådde illa, kan meddela att Tessan va äta-mest-tävlingen med råge!! Två tallrikar fikabröd + två tallrikar med glass blev rekordet. Men de ska nog slås nån annan Lördag framöver, när jag är i form :-)

Annars har de mest blivit träning och ännu mer fika i helgen. Blev en mysig eftermiddag med Magda på stan i Fredags. En lunch på Pause och massa parfymprovning till våra älskade pojkar.

Idag har de blivit slapp-dag med träning, läst ut min bok; Morden i Arvesund (utspelar sig i jämtländska Arvesund) och brödbak. Nu ska jag & älsklingen åka och handla innan vi ska baka pizza till middag. Perfekt Söndag! Blir nog även en stooor påse lösgodis på affärn också ;-D

Tjing


Middagsbesök.

Dagen började som många andra på ÖSK. Kändes inge vidare idag så ett intervallpass blev skippat, aldrig kul. Man känner sig inte riktigt nöjd på kvällen då.

Sen blev de snabb-lunch på Husman och direkt in i bilen för att bege mig ner till Åsarna och Marie och lite massage. Gjorde inte lika ont idag, de va lite positivt i alla fall, men fortfarande inte bra alls i benen. Skönt så här efteråt, men jag bävar för värken som kommer imorrn.

Mamma & pappa har varit i staden idag för att handla lite till pappas 50års firande, så dom kikade förbi och vi bjöd på middag, trevligt!

Och nu ska jag snart bege mig Sofie på Slingan och kika lite på Idol och mumsa på nått gott :-)


Veckans bästa låt; Leona Lewis - Forgive me

Älgskav

En klassisk Söndags-middag hemma hos familjen Hallberg har alltid varit älgskav. Så jag för traditionen vidare och till middag idag slängde vi ihop en älgskav. Så himla gott. Älgskav med trattkantareller, lingon & nykokt potatis.

Tänkte visa vad jag beställde från asos igår...

Blir nog skön i höst med strumpbbyxor.

Nu ska jag dega ner mig i soffan med chokladbollarna och kika på Kenny med vänner. Sen blir det nog till att försöka bli lite trött, jag och älsklingen sov i tre timmar i eftermiddags. Älsklingen är lite snuvig och jag är inte den som tackar nej till att bädda ner sig i sängen en Söndags eftermiddag när man inte har nått annat för sig!

- Mys-Söndag

Helg.

Snart är den här helgen slut också känns de som. Har varit en lugn och skön helg...

Igår blev de en välbehövlig vilodag efter lägret i Torsby. Tog sovmorron och sen blev de en fika på stan med Magda och resten av dagen en massa pyssel här hemma.

Idag har det inte hänt så mycke mer, jag och Magda tog en tur på rullisarna i förmiddags sen har jag och älsklingen varit på stan och sväng och sen har vi bara legat hemma i soffan och sett på film. Blev även marängschwiss Lördagen till ära såhär på kvällskvisten framför tvn. Gött!

Nyss lagt in en beställning på asos.com också... :-)

Torsby

Just nu sitter jag på mitt & Sandras rum i Valbergsängen igen.. andra och näst sista lägret som klubben har här nere. Är inte så sugen på tunneln på mornarna när man vaknar längre. Men de är ganska skönt att gå in i kylan och åka tekniskt motför vad man kan göra på rullskidorna.

Imorse blev de ett klassiskt pass på snön och i eftermiddags tog vi oss uppför Tossebergsklätten några gånger på skate rullisarna. Så trött som jag känner mig nu efteråt va längesen jag va... kanske tog i mer än vanligt idag?!

Nu blir de lite Poirot innan kvällsfikat och teknikfilms-kikande. Sen bums i säng för två distans pass imorrn. Känns som att lägret snart är slut, innan de knappt har börjat.

Pratade föresten med mamma nyss som hade fått hem vår beställning från vinsajten.se, mumma! :-)


Älgjakt & svampplockning

Igår tog vi oss hem till min kära mor & far i Klövsjö. Lite mys på Fredags kvällen med biltur på skogsbilvägar och sånt! Imorse blev de uppstigning 05.00 för att bege oss ut tillsammans med jaktlaget på förmiddags-jakten. Jag med pappa & Teo med Johan. Hundarna skällde på allt annat än älg på jaktlagets mark idag. Men Teo & Johan kom i kast med björn, usch.

Sen blir de lite myspys i Bjärtan (sovning) och sen begav vi oss ut på lite svampplockning jag och älsklingen. Blev faktiskt mer plockat än vi hade tänkt, kul :-) Så nu har vi till hösten och vinterns svampsåser!

Nu blir de film snart med massa gott. Efterrätt, godis, lite chips kanske och förhoppningsvis nått mer som dyker upp i skafferiet. Sen ska jag nog messa Tessan och se hur Lördagen i Ösd har artat sig, vi vet ju hur de gick sist ;-)

Mysmys

Jöken

Fröken Karlsson som är på visit i stan följde med på en löprunda imorse, väldigt trevligt. Vi hade en del att prata om! Sen på eftermiddagen blev de ett snabbt besök på Sporthallen innan de va dags att springa hem, slänga i sig lite middag och bege sig på föreläsning. Jöken verkar vara rätt intressant men jag bävar för att slå allt för mycke i lagboken.

Men de ska nog gå fint! Har ju en hel del extra tid att plugga på. Böckerna får följa med till Torsby nästa vecka.

Nu är de Heros med ett glas vin. Många som är ute ikväll men jag gav bort min O´learys biljett till Emma. Kände efter föreläsningen som slutade 21.00 att man inte var såå partysugen. Så nu blir de lite slappt här hemma med Björn & Teo och lite vin.

Hojt.


Skolstart

Igår drog skolan igång för många högskolestudenter! Jag sparar starten till imorrn kväll. Så hädanefter blir de Onsdagar som jag ska sitta och läsa i lagboken. Kan nog bli riktigt skoj...

Istället för skolstart så tog jag mig en skön vilodag igår med fika på Pause med favorit-kusinen, sen blev de lunch med älsklingen och fröken Karlsson som är och hälsar på i Ösund den här veckan. Mysigt.

Den här dagen har inte varit så effektiv. Intervaller med skidhögskolan uppför Frösöberget sen klubblunch på Husman sen har jag legat mest hela dagen. Så himla skön att va slö ibland!

Nu blir de film på 6:an, tillsammans med lite fika.



RSS 2.0