Lunchdags

Just varit ute och sprungit på förmiddagen i skogarna kring Ösd. Mot slutet av passet blir jag som alltid lika hungrig... och såklart börjar man fundera på vilken mat man helst skulle vilja ha. Konstigt nog brukar jag väldigt ofta längta efter blodpudding.

Så idag till lunch blev det blodpudding & omelett. Inte så bra blandning kanske eftersom ägg hämmar upptaget av järn. Men, så fick de blir.

image33


Söndag

Blandade känslor på Söndag, snart börjar en ny vecka = helgen är slut. Men de är också skönt, Söndagar har verkligen inga måsten. Bara dra ut och träna en sväng, städa, diska, baka nått och framförallt ligga framför tvn.

Skjutsade sockertoppen till tåget alldeles nyss... mysigt att ha haft han här i helgen. En skön och slapp helg, gött med fint väder också! I Fredags blev de grillning här på Slingan, en grillning som slutade hemma hos Sanna & Daniel och för vissa även på krogen :-) Vi lyckades dock ta oss hem innan de bar av ditåt. Ganska skönt.

Igår blev de plugg för Teo och sedan en sväng på stan. Inget shopping för mig, men en hel del för han, lite avis... Vill också ha massa nytt :-)

Nu blir de städning!

- Städtant

Vilken kändis är du lik?

Hittade just en riktigt rolig hemsida där ansiktet scannas och man får se vilka kändisar man är lik, kan även se vilka personer dina barn är mest lik och skapa ett släktträd!

http://www.myheritage.com/


Torsdag & solsken

Sitter ute med laptopen i knäet, solen har kommit till Klövsjö också, inte illa. Sitter på vårt trädäck och äter lite lunch efter min löptur imorse, mamma är hemma på lunch och gör mig sällskap. Alltid trevligt när solen tittar fram och luncher & middagar börjar spenderas ute.

Drar till Ösd ikväll, för att träna lite imorrn och sen iväg och fixa lite saker på stan. Ha en fortsatt go dag allihopa!

- let the sun shine in...

Sista skidturen denna vår/vinter...

Idag har jag & Emma troligen gjort vår sista fjälltur för säsongen! Inget toppen före direkt, och vi ska inte säga hur lång tid Högfjällsrundan med lite kringelåkning tog... Hehe.

  
Emma                         Såhär fint KAN de va...

På eftermiddagen fick gymet sig ett besök, välbehövligt.
Känns bra såhär efteråt, lite mer ont i kroppen efter man pressat sig totalt. Och då hade jag redan en jäkla träningsvärk i benen efter spänsten i Måndags. Får nog bli vila nån dag framöver nu så musklerna får återhämta sig lite.

Nu ska jag ägna mig åt Rent Hus, underbart att se hur smutsigt vissa har hemma hos sig, får lite mindre skuldkänslor att man inte dammsugit på en vecka. :-) Baka en kak åt mig och kära brodern ska jag också göra. Många idéer och påhitt ska hittas på på kvällarna. Endast då man har tid till de.

- Tjing tjing

Nya tider

Känns som att de är en hel del som händer nu framöver, och de gillas skarpat! Har varit för lite av de på sista tiden... men de va ju bra också, på ett sätt, så man hann ladda batterierna lite. För nu är träningen i full gång igen.

Åkt rullskidor några gånger nu och jag kom snabbt på varför jag tycker om att leka med skidorna på snö istället.
1. Man får inte grus i ögonen.
2. De är inte en massa trafik, överallt.
3. Man ramlar inte lika hårt som på asfalt.
... ja, de finns många fördelar med längdskidorna. Men på ett sätt har jag även längtat efter att få ta fram rullisarna och börja barmarksträna. De känns som vintern är en enda lång period utan riktigt träning. Näe, de är nu den hårda & givande träningen börjar.

Va förbi Fidde en sväng igår och testade Annas klänning, väldigt fin. Vilket tur att jag har en sån go kompis som fixar och donar :-) Hon som förövrigt är i Thailand för tillfället och ligger troligen på en het & solgassande sandstrand! Nejdå, jag är inte alls avundsjuk!!
Testade Fiddes rockband när jag ändå var där... han vågade nog inte riktigt säga hur dålig han tyckte att jag var. Men vadå, första gången ska man ju va lite halv kass..? Jag lät iaf Johan ta över tillslut för att inte göra mig själv helt till åtlöje. Blit nog fler dagar jag smiter förbi Fidde och spelar lite på trummorna :-)

Nu ska jag laga mig lite våfflor, ta senaste Damernas Värld-tidningen och sen lägga mig i soffan. Längtar!

RSS 2.0