Vilket jäkla i OS!!!

Har just sett OS-femmilen här hemma i soffan.. Johan Olsson, vilken kille! Lite av en merit att va klubbkompis med han :) Får rysningar av alla prestationer som svenskarna har gjort i årets OS. 7st längdmedaljer!! Om fyra år vill jag också följa med!


Vi har bott i soffan två kvällar i rad nu men de har inte gått nån nöd på oss..

Imorrn är de Måndag igen och då kanske vi ska gå tillbaka till lite nyttigare saker. Har även en vääldigt lång lista på "att-göra" saker. Men de är mest bara roliga saker som ska göra så de kommer gå undan :) Nu blir de en promenad innan läggdags, känner mig lite rastlös efter en hel eftermiddag/kväll i soffan.

Kakel, klinker, tapeter, golv...

Jag blir snurrig. De finns så mycke att välja på och jag vill ha allt! Hur ska vi nånsin kunna bestämma oss för nånting? Om jag känner min kära sambo riktigt så kommer de inte bli en lätt match att bli överens om vad för nått vi ska ha :-)

Har nyss sett dam OS-stafetten och jag vill också ut och köra i spåret. Vill ha tillbaka den där härliga känslan då de aldrig finns nått stopp. Jag vet att den finns där nånstans, måste bara hitta den! Nu ska jag gå och sova sött, imorrn kommer min käre Teo hem, som jag har längtat!!

Jag vill åka NU!

Singapore

Nu får de fasen ge sig...

Jahapp, jag trodde att vi skulle börja få lite vår snart.. Men nähedå, skulle inte förvåna mig om vi kommer ha -20 i April. Ingenting i väder-väg förvånar längre. Jag har just varit ut på en fin skidtur med Tessan, kroppen är lite bättre men fortfarande väldigt trött. Tror jag behöver lite mer vila och mycke gott!

I Måndags hade vi en riktigt trevligt kväll där vi tjejer fixade ihop tacos & efterrätt och kikade på teamsprinten. Luften gick dock lite ur oss när Teo ramlade, usch! Hoppas han har gjort bort sin otur och brutna stavar för i år. Han är ju grym och de är ska bli så otroligt skönt att Du äntligen kommer hem snart!!


Du får gärna komma hem NU!

Har haft mamma på besök här i "stan" i två dagar, varit otroligt skönt att bli lite ompysslad av mamma! Har insett att jag förmodligen har världens bästa mamma. Jag känner mig som 5 år och bli bortskämd som aldrig förr!

Nu ska jag äta lite innan jag ger mig iväg till gymmet och leker lite vikterna. Måste medge att jag känner mig så otroligt liten bland alla muskelknuttar där..

Skit, skit, skit...

De är inte många positiva tankar som far genom mitt huvud nu.. jag vet att man ska va positiv, men de är inte så jäkla lätt alla gånger. De är lättare att säga än att göra. Jag känner inte alls igen min kropp, har inte varit så här trött och stum (redan på uppvärmningen) sen ifjol då jag va övertränad och ett allmänt sänke. Men jag hoppas de bara är två veckor som har blivit lite för tuffa och att med lite vila nästa vecka jag kommer va mitt gamla, pigga och som dom skulle sagt här i Norge, riktigt raske jag.

Igår kördes en skatesprint, 1300m, kändes bättre än Torsdag men de räckte inte till avancemang. Så vi åkte tillbaka till hotellet och intog SPA.t. Idag va de 15km klassiskt och början kändes faktiskt väldigt mycke bättre än Torsdag & Fredag men efter 1 varv (av 3st 5kms slingor) blev min kropp helt tom och då var de tufft. Kämpade helt enkelt mot mig själv ända in i mål, men i mål tog jag mig och de är jag nöjd med. Imorrn blir de jaktstart, skate, först ca. 5km på en av Norges tuffaste banor innan vi påbörjar klättringen uppför en slalombacke i 1,5km. Ska bli väldigt spännande! Jag har verkligen längtat efter den här tävlingen, ja, innan jag visste att min form skulle vara såå i botten. Men de ska bli grymt kul ändå, jag vet att jag kan åka fort uppför och de ska jag göra imorrn! Oavsett om min kropp vill eller inte!

Nu ska jag packa lite inför imorrn innan de blir möte & kvällsfika.

Tour de Norway

I Onsdags morse åkte vi mot Norge.. efter två dagar hemma efter Zinkgruvan. Jag är lite osäker på formen och mn återhämtning har inte varit på topp sen långloppet i Åsarna men de är grymt kul att vara här!! Resan hit va väldigt spännande och händelserik..


Vi såg typ 15 vildsvin vid Stöllet.. häftigt!


Sen blev de lite trångt på vägbanan när vi kom in i Norge och en av bussarna parkade.

Idag började tävlingarna med 3,3 km klassiskt i Ringkollen. Blev väldigt glatt överraskad när jag åkte banan och insåg att enda stakpartiet på hela banan va ca. 10 sek. En av de finaste banorna jag har åkt tror jag! Men, man måste vara i bra slag för att hänga med dom bästa.. jag är ganska långt ifrån någon form av bra åkform. Återhämtar mig knappt. Men jag tyckte jag gjorde ett kontrollerat lopp men där de gick för sakta helt enkelt. Men imorrn är de en ny dag och nya möjligheter. Mycke kan hända över en natt.


Några suddiga men gladda flickor i en fnittrig buss på vägen hem..

Annars håller vi ställningarna i Norge. Vår chaufför Tessan kör alldeles förträffligt fint på små vägarna här, Anna drar ett och annat r.v-skämt och vi lever på mackor. Humöret är på topp och de kan inte bli annat än en kanon helg med de här gänget :-)

Nu ska jag äta lite kvällsfika innan vi kryper ner i sängen och hoppas att dom inte börjar ploga kl. 04.00 utanför vårt fönster imorrn också.

Föresten, min favorit körde grymt på OS-sprinten igår, de blev en 11.e plats och en riktigt kanon kvartsfinal.. Hoppas han kommer hem snart!

Natti natti

Våroutfit

Sitter och drömmer mig bort. Har fått mycke sol senaste dagarna och jag längtar mer och mer efter den riktiga våren.. Där man blir knallröd i ansiktet efter en dag ut och fräknarna som kommer upp så fort solen tittar fram.

Sommarlook
Jag vill ha ljusa jeans, tygskor, solglasögon och massvis med sol!

OS!!

Åhh, så är OS igång på riktigt!! Och vilken start av brudarna, OS-guld!! Och en sjukt bra 4.e plats av Anna.. Vi satt och skrek som galningar allihopa här i vardagsrummet, vissa mer positiva än andra i hur de skulle gå :-) Och de är precis lika nervöst att titta på skidorna (om inte ännu mer nervöst än att åka själv), helt sjukt va pulsen går upp när Charlotte gick i mål var inte tårarna långt borta.


Här var vi lugna, lite senare klättrade vi på soffan..

Luften gick sen lite ur oss när Hellner blev 4.a, slagen med några ynka sekunder. Usch. Ikväll är de skidskytte igen.. Sen imorrn drar vi iväg till Norge och kör en liten mini-tour, wiiie. Ska bli grymt kul och vi kommer bli ett så jäkla grymt gäng!!

Vätternterrassen

Just nu sitter vi och peppar (?) eller degar kanske, i bröllopssviten. 13.30 idag startar vår prolog och sen går finalen 16.30, segt! Vi bor på Vätternterrassen några mil ifrån Zinkgruvan och jag och Emma drog högsta vinsten och fick himmelsängen i bröllopssviten, här trivs vi :-)


Emma är laddad för sprinten


En sån här vill jag ha hemma!

Nu blir de snart frukost nr.2 innan vi drar på oss pjäxorna och gör oss redo för dagens klassiska sprint.

John Mayer

Just nu strömmar John Mayers musik ur mina högtalare om dagarna, blandat med lite Ternheim och Regina Spektor.. Men den här mannen har ju verkligen utseendet på sin sida också!


Är han inte snygg så säg..

Idag har jag kört intervaller i ett helt fantastiskt väder.. Strålande sol, -11 grader och nypistade spår. Kroppen va sådär lagom pigg och skidorna sådär lagomt snabba. De blev ett bra pass, men när ska min träningsvärk släppa? Imorrn åker vi till Zinkgruvan för sista cupen i år, ska bli riktigt kul! De är ju som här helgerna (och många fler) som vi har tränat hela sommaren och hösten för!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett helt nytt avsnitt av One Tree Hill..

Spring feelings

Helgen har verkligen varit en glimt av våren.. Temperaturen har inte sjunkit under -5 grader på hela helgen och solen har tittat fram rätt ofta. Lördagen va de riktigt april väder och jag bara njöt under ICA-loppet av att solen värmde. Igår va vädret inte sämre och jag tog en lugn, lugn skidtur på Storhogna..


De finns ingen plats jag hellre samlar energi på än Storhogna. Helt underbart väder och manschesterspår.

Efter lunch tog jag och mamma en tur på Vemdalsskalet och shoppade lite, sen va vi förbi bageriet här i Klövsjö på vägen hem och köpte med oss lite mumsiga saker. Sen fick hundarna komma ut på en puls-tur i djupsnön och på skoterspåren i skogen..


Mamma och Zäta

Idag har jag en riktig skön vilodag då jag verkligen har tvingat mig själv att ligga kvar i sängen så länge jag bara kunde! En timme låg jag kvar och filosoferade, läste och kom på massa smarta saker som jag ska ta tag i idag. Men nu blir de en riktig rejäl frukost innan jag ska börja pyssla!


ICA-loppet

Idag har jag åkt min hittills längsta tävling i karriärer, de blev ICA-loppet i Åsarna 45km. Imorse när jag vaknade fattade jag inte riktigt vad jag hade gett mig in på.. 4,5 mil klassiskt åkning, mesta dels stakning (!!), inte min favorit direkt och eftersom jag alltid vill göra mitt allra yttersta och inte bara åka igenom. Så va de bara till att börja ladda och ruska igång mina smååå söta armar och prata lite gulligt med dom så dom skulle orka hela vägen..

Och de gick ju vägen. Blev 2.a, efter Susanne som hängde på en raket-gubbe med en 1,5 mil kvar.. Jag är sjukt nöjd. Mest över att jag hängde med på stakningen så bra och att jag orkade hela vägen i mål! :)

Nu ska jag krypa ner i soffan med en rejäl fika, (är hungrig som en varg och trött!!) och en sprillans ny bok som jag längtat efter att få börja läsa! Sen blir de födelsedagsmiddag för mammsen som fyllde år igår! Hipp hipp hurra! Sen är de sprint med min favorit kl. 20.00..

En helt okej dag med andra ord.

Födelsedagskalas

Sitter här och pratar med min älskling på riktig telefon för första gången sen han åkte, riktigt kul :) Proppmätt är jag också, på chokladtårta.. Jag, Jennie och Tessan har varit hos Sofie på födelsedagsfika eftersom hon snart fyller år och hade bakat värsta mumsiga chokladtårtan!!


Sen tog vi med en chokladcheesecake som vi också mumsade på.



Imorrn har jag en efterlängtad vilodag efter en hetsig dag som började redan 06.30 med frukost, sen 2,5h skidor, besök på sjukhuset, presentfix till Sofie & mor, lunch, träff med klassföreståndare, städ/tvätt, powernap, middag & tårtätande!

Trött

Just nu är jag sjukt trött. De va längesen jag var SÅHÄR trött! Men ibland är de faktiskt riktigt skönt, efter två tuffa pass idag. På fm. ett stakintervallpass som jag är riktigt nöjd med och på em. en skatetur med Sofie & Tessan.. skönt med sällskap så man kan prata bort lite tid :-)

Nu ska jag hämta täcket och bädda ner mig i soffan och se en film.

Gonatt, i förskott.

En bra dag

Idag va de en sån där bra träningsdag. Kroppen bara gick och gick och gick.. den ville inte sluta och blev aldrig trött! Hoppas de håller i sig, tills imorrn i alla fall.



Såhär mysigt hade jag de på eftermiddan på min löptur efter den grymma styrkepasset jag fick till!

Gröt, svett & klistervalla igår va sjuk inspirerande föresten. Jag vet vad jag vill.

GIVE ME!

Give me those pistols!
Pistol Boots Short SEK 2995, Acne - NELLY.COM

Idag har jag ägnat lite tid för huvudet och rensat. Riktigt gött och tänk va lite hokus pokus kan göra! Sen har jaf varit med underbara Sofie och kikat på all rea, fanns för en gångs skull massor som ville följa med hem. Men de blev tillslut "en liten svart" från Monki för 75pix. Vilket kap!

Nu ska jag bänka mig framför tvn för en fullspäckad tv-kväll. Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda & sen Vägen till OS.. Kunde inte bli ett bättre avslut på den här Måndagen.

RSS 2.0