Mini-semester-trippen..


Vi tog några båtturer till små mysiga öar..


Stekte på klipporna..


Såg Pirate of the Caribean (?)


Solnedgången över Hunnebostrand


och alla små söta båthus.

Äntligen hemma..

I Lördags kväll/natt kom vi äntligen hem efter nästan två veckor borta. Jag trivs i och för sig med att åka runt och se massa nya ställen och träna på olika platser, men hemma är alltid hemma och de är skönt att sova i sin egen säng och packa upp väskan!

Har hunnit med en hel del saker, och haft grym skoj! Bla. har vi varit vilse i skogarna i Småland i allt för många dagar, solat och badat på dom små öarna vid Hunnebostrand, besök Smögen, shoppat loss i Gällstad, varit på grillfest i Vetlanda, ätit alldeles för mycke efterrätt, nakenbadat i Eksjö, tagit en träningsrunda på den otroligt vackra Ringvägen i Nynäshamn, sprintat i Nynäshamns centrum. En semester som har innehållit väldigt mycke träning, fast de knappt har märkts! Så otroligt skönt.

Nu har vi hunnit packa upp våra väskor och tvättat 7 tvättmaskiner. De är skönt när de är gjort, men frågan är bara vart vi ska göra av allting nu... de går knappast in i garderoberna.

Snart är de Storsjöyran också, va nere och kikade på stan förut samtidigt som vi tog en fika med Jeppe & Magda. Så otroligt mycke folk, de är trångt i lilla Östersund nu! Så nu ska de bara bestämmas vilken/vilka dagar som jag ska gå sen väntar några roliga dagar, innan vi drar igång ett nytt läger nere i Åsarna nästa vecka. Så jag längtar.

Bilder från Sverige-trippen lägger jag nog upp lite senare idag kanske...
Tjingtjing.

Hoverbergstest

Har just smällt i mig en brakmiddag. Teo stog för huvudrätten som bestog av röding, med nypotatis och remoladsås. Den lilla firren har han t.o.m. fiskat upp själv i Hamra förra veckan. Till efterrätt blev de kladdkaka med mörk choklad & marshmallows.


De nytestade receptet blev en riktig höjdare!

I morse blev de ett fint intervallpass på Hoverberget. Jag körde mitt vanliga test, som jag sist jag körde för ett år sedan. Så idag var de extra spännande och se hur snabbt de kunde gå uppför backen. Benen som fortfarande är lite möra efter förra veckan och veckans träning blev rejält stumma, men, de blev ett personligt rekord!! Vilket var riktigt kul. Trodde verkligen de skulle bli svårt idag med tanke på förhållandena och formen.

På eftermiddagen gjorde jag andra cykelpasset för i år runt Brunfloviken... rätt trist faktiskt! Cykel är inget för mig. Men, måste träna lite inför Måndagens tur :-)

Nu blir de film-tajm, sen en kvällspromis kanske!

Tjing.

Vilodag med tankarna på annat...

Gårdagens sträcka på St Olav var riktigt rolig att springa, trots att kilometrarna är längre än man tror, asfalten hårdare än man minns och vädret blötare än på länge. De gav mer smak och suget efter löptävlingar är stort. Men, de får nog bli på lite mjukare underlag. Jag och T satte upp ett mål, som jag tyckte då var ganska tufft och som T inte ville jag skulle bli besviken om jag inte klarade. Så målet uppsatt och en glass i pris stack jag ut på mina 5,2 km. T stog efter vägen och ropade att de gick fort (vilket jag såklart trodde va för att va snäll...), men sen när jag kom i mål visade de sig att jag sprang 1,5 min fortare än målet. :-) Wiiie. Så ett skaplig kilometertid och en glass rikare vill jag springa mer, mer, mer! Vilken motivations-kick, inte varit allt för många av dom på senaste tiden!

Idag har vi spenderat vilodagen med en alldeles för lång sovmorron, innan vi tog oss iväg till Frösö Zoo och lekte små barn. Riktigt mysigt att strosa runt bland djuren och tänka på nått annat. Sen hoppade vi in i bilen och styrde mot Klövsjö där vi blir i två dagar för att vara hundvakt åt Mi(san) medans mamma och pappa tog en lite kort semestertripp.


Mi i favoritstolen på altanen


Älsklingen löser sudoku medans Mi tar sig en liten tupplur i soffan...

Nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika till oss innan vi hoppar i säng för att ge oss ut på en riktigt lång och fin fjälltur imorrn bitti. Hoppas vädret inte ställer till allt för mycke besvär...

Natti natti.

St. Olav

Har just kravlat upp ur sängen för att få i mig lite frukost.. Starten för årets St. Olavs lopp gick för drygt en halvtimme sen, men Charlotte på startsträckan! Jag ska springa en sträcka senare idag från Järpen till Undersåker som jag delar med Jenny Hansson. Ska bli riktigt skoj. Sen får vi bara hoppas att kroppen håller :) Har inte sprungit nån löptävling än i år och defenitivt inte asfalt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och fördriva tiden fram till lunch med En shopaholic bekännelser. Har hunnit med fyra av fem böcker i serien men filmen har jag inte tagit mig igenom än. Sen beger jag mig till Järpen, wiihoo.


Som de brukar kunna se ut i starten på St. Olav, med diverse utstyrslar...

RSS 2.0