3 mil eller inte, de får vi se..

När jag idag, för en gångs skull tyckte ryggen kändes mindre än vanligt när jag vaknade kommer såklart nästa bakslag. Har fått en demopjäxa, eftersom min vanliga nya pjäxa gick sönder på touren i Norge och dom hade slut på min storlek just nu, och den pjäxan har förstört hela min fotknöl. Igår efter tävlingen kunde jag inte längre ha skor på mig och i morse vaknade jag upp med en blåååå och svullen fotknöl.

Pjäxan går inte att ha och vanliga skor går inte ens att knyta. Jag vetinte, men nånting är fel i kroppen och de här kanske är kroppens sätt att visa att den vill vila nu. Jag har inte bestämt hur jag ska göra än, hoppet är de sista som lämnar människan har jag hört, och jag hoppas att jag imorrn vaknar med en helt ny fot!

Jag vet att formen är riktigt bra, banan passar mig som handsken och föret är verkligen till min fördel. Men jag kan ju inte åka 3 mil och sedan behöva gå utan skor i en månad efteråt. Men mirakel har väl hänt förut?

Glöm inte ställa om klockan!
Natti natti.

SM-brons

Oj, så oväntat de blev idag. Ida & Anna är hemma och är sjuka och förväntningarna på medalj försvann samtidigt som Ida sa att hon inte kunde komma upp. Så gick nog inte bara tankarna hos mig skulle jag tro.. Men oj så bra de blev!! Jag kände mig riktigt pigg på min sträcka men gick lite för hårt i början och strulade lite, så på slutet blev de lite tunga ben. Så jag tappade några meter inför varvning vilket va lite synd, men såhär efteråt är jag ändå rätt nöjd med min egen insats!

Så himla skönt att få en SM-medalj såhär, kanske kanske sista tävlingen för säsongen. Och att de va jag, Emma och Katja som tog den va riktigt kul!, då vi alla har åkt för Åsarna sen vi var små knoddar som inte visste hur man plogar..

Min kropp är lite öm och min rygg blir inte bättre. Ska få komma till en idrottsläkare så snart som möjligt och kolla upp höft, rygg, ben. Nånting är fel och min ljumske hoppar väldigt ofta "ur led" liksom, om ni förstår hur jag menar. Så de ska få en riktigt check innan barmarksträningen drar igång. Så under morgondagen får jag bestämma om jag kör 3 milen..

Nu ska jag titta på Skavlan, tyvärr blir de ju ingen Solsidan idag då Let´s Dance har tagit över. Usch säger jag! Men ska nog ta mig ner på macken och kanske köpa lite godis att fira med, vore ju inte helt fel! De är väl nu man ska njuta och slappna av en smula.

Teo, Tiio och Johan gick upp ytterligare några snäpp idag och tog Guldet! Riktigt roligt och de är så roligt att se hur stolta och glada framförallt ledarna är :-)

Nu ska jag njuta av en skön dag imorrn och inte fundera på Söndagen. De tar vi imorrn.

En Sanna som är väldigt nöjd och glad..

Campingen i Skellefteå

Sitter på mtt och Teos rum och har just sett ett avsnitt av Solsidan, riktigt kul! :) Åkte vid halv elva idag och kom upp i lagom tid.. Har varit ute och sprungit en sväng och kollat tävlingsplatsen. Är riktigt sugen på att åka i helgen, formen tror jag är bra. Så nu ska jag bara göra en snygg punkt på den här säsongen sen blir de lite semester! Ska bli riktigt skönt!

Har fått mitt första påskägg idag också, eller jag och Teo fick ett tillsammans av mamma, pappa och Johan. Och för en gångs skull va de inte godis i utan nått mycke bättre! :) Fick de idag eftersom vi inte kommer träffa dom förrän i mitten på april.

Har just kvällsfikat lite och ska nog krypa ner i sängen snart. Ska lyssna på nån go musik på Spotify så sussar jag nog som barnet sen. Imorrn blir de lite sovmorron innan testning av banan och skidor.

Natti natti.

SM på ingång..

Imorrn åker vi mot Skellefteå och årets sista tävlingar för mig. SM-stafett på Fredag och 3 mil på Söndag. De ska bli riktigt kul och jag känner inte riktigt att jag är "mätt" på tävlingar än. Jag har lite kvar att ge och sen ska jag slappna av riktigt mycke och ladda batterierna till barmarkssäsongen!

Idag har jag haft en dag då jag bara myst runt och gjort de jag känner för. Tränat med Teo, eller tränat och tränat.. glidit runt på skaren och lekt. Körde en teknikbana på tid några gånger och guuud så nära de va att jag fick spöa Teo!! Haha. Sen har jag besökt sjukgymnasten och fikat med Tessan. Båda va riktigt behövliga.

Nu ska jag åka på Maxi och handla lite gottigottgott. Kanske ska överraska favoriten med ett påskägg tills han kommer hem också! Eftersom vi är borta över påsk tycker jag han kan få ett nu..

Tjingeling.

Sthlm, Klövsjö, Sveg..

Jag hade verkligen fått ångra mig om jag inte åkte ner till Sthlm i Tisdags. Men efter lite övertalning av Teo så satte jag mig på flyget på Tisdag morron och fick en super mysig vilodag blanda alla affärer och fik. Sen åkte vi ut på Lidingö och åt middag hos familjen Oppenheim, som var så snälla och tog hand om mig i två dagar :-) Tack så hemskt mycke!!

På Onsdagen var de dags för Stockholmssprinten, men innan vi åkte in till slottet och agerade hejarklack, så testade jag spåren på Lidingö och fick till ett riktigt bra fartpass!

Väl på plats på en solig läktare vid slottet skrek vi oss hesa. Kunde bara konstatera att de är skönare att vara på plats än att sitta hemma i tv-soffan och heja!


Dom tre kusinerna. Axel och Fabian i våra snygga hejarklacks-tshirts!
Bilden från Karins facebook.

Sen i Torsdas har jag mest bara sovit och tränat. Igår kväll åkte jag hem till mor & far och fick, som vanligt, en riktigt god middag. Sen imorse begav sig jag och min käre far till Sveg för att pressa ut dom sista krafterna ur kroppen efter två riktigt tuffa träningveckor! Och som jag gjorde de. Jag va så trött att jag knappt fick av mig kläderna när jag skulle duscha. Men de kändes faktiskt mycke bättre än förväntat och jag är nöjd! Fick mig ett par startkablar på köpet, inte illa pinkat. Nu blir Teo glad!

Imorrn ska jag ta en välbehövlig vilodag, då jag inte ska göra nånting! Va ute i de fina vädret, kanske baka och sen förhoppningsvis få hem min kära sambo som jag äntligen kommer få se lite mer av framöver!

Tjoflöjt.

Motivation

Såhär på våren tycker jag de kan va lite svårt att hitta lite motivation till dom tävlingar som är kvar och framförallt att ge sig ut och träna.. Men senaste veckan har de inte alls varit nått problem. Plusgrader och sol, och att de är så ljust på mornarna och kvällarna gör att kroppen blir riktigt pigg!

Idag har jag hittills bara njutit av min vilodag.. Varit chaufför, tagit en promenad och nu sitter jag framför tvn och kollar sprinten från Drammen. Tyvärr så gick inte Teo vidare så då är de inte alls lika kul att sitta framför tvn och kolla, betydligt mindre nervöst :-)

Nu ska jag städa lite här, ska faktiskt börja packa ihop lite saker här som jag ska lägga i banankartonger. Sen ska jag förhoppningsvis boka nått boende i Singapore.

What we do in life echoes in eternity.

Amor Vincit Omnia

Idag har jag haft en riktigt rolig dag! Trots att jag kör två träningspass har de knappt känts som jag tränat överhuvudtaget. Tränade tidigt imorse med Tessan, en lugnt fint skatepass. Sen va de hem, köra en snabb dusch innan vi drog iväg till lägenheten och tog lite mått och kollade lite hur vi ska ha de. Sen på Husman och äta lunch innan jag skjutsade Teo, Mats och Jenny på flyget.

Sen blev de direkt på stan med Anna. Där vi lyckades hitta en hel del, som vi alltid lyckas göra när vi två är på stan samtidigt :-) Tillslut behövde benen lite vila och Charlotte kom och gjorde oss sällskap på Tehuset. Sen blev de lite mer shopping då vi fick till Annas outfit till Förkväll och Charlottes till Skavlan. De kommer bli sjukt snyggt!

På eftermiddagen blev de en joggingtur då vi råkade hamna på en husvisning och sen som en bra avslutning på dagen fick jag lite te & kladdkaka hos Anna medans vi bläddrade igenom inredningtidningar och försökte hitta en snygg fondtapet.

Nu ska jag försöka komma i säng och ta en lång och skön sovmorron imorrn. De kan jag behöva!

Strålande solsken

Har haft den härligaste dagen på vääldigt länge! -5 grader och strålande solsken, inte ett moln på himlen! Vi tog säsongens första tur på fjället och de värmde riktigt härligt!

Är lite mör i kroppen idag efter Skejtvasan igår. Gick helt okej tycker jag, lite seg i återhämtningen fortfarande men jag hängde med braoch fick jobba ikapp klungan några gånger då jag hade varit lite klantig! Men jag fick en riktigt bra genomkörare och va totalt slut i målet. Dagens pass gled jag bara på skidorna och njöt av att vara skidåkare.. de är inte så j-vla kul när de är -30, men dagar som idag hade jag absolut inte velat gjort nått annat!


Dagens grop stog Teo för när han började gå sig lite tom..


Jag hänger på stavarna och försöker få lite sol i pannan..

I eftermiddag har vi varit på Inredningen på Skalet och fått en inflyttningspresent av mamma och sen tog vi en väldigt god fika på cafét i byn. En riktigt bra dag! Och imorrn blir de vila med Vasaloppet och lite brunch kanske..

Träning, kladdkaka, träning, Åre, OS-firande, Innefickan, Skejtvasan...

Senaste dagarna har jag bara njutit av att inte vara ensam hemma längre :) Ibland är de t.o.m. skönt att höra nån snarka på nätterna, eller nja, de va väl och ta i.. men de är kul att ha favoriten hemma igen!

Igår körde jag första fartpassen på 1,5 vecka och de kändes riktigt bra faktiskt! Skönt! Så nu är jag inställd på Skejtvasan på Fredag. Idag hade både jag och Teo vilodag, så vi tog tillfälle att dra iväg till Åre en sväng och bara mysa. Åt god lunch, träffade August, kollade i lite affärer, fikade.

Sen ikväll har jag, Tessan, Lina & Hanna kikat på OS-firandet på torget, där alla OS-deltagarna firades på scenen, och de va helt sjukt mycke folk!! Har aldrig sett så mycke folk på torget, inte ens på Yran! Efter de va jag, Teo, Anna och Emil på Innefickan och åt en god middag. Ett riktigt bra avslut på en mysig dag! Nu ska jag ta lite efterrätt innan jag börjar packa lite smått inför avfärden till Mora imorrn.

RSS 2.0