Dammsugare

Idag har jag inte ägnat dagen åt dammsugaren minsann, men jag har knåpat ihop några mumsiga små dammsugare på eftermiddagen.


Fick godkänt betyg av Teo och jag kan starkt rekommendera hemmagjorda istället för köpta!

Annars tog vi som sagt lite sovmorron imorse, sen tog vi en lite tur på stan. Ïväg på Gå & Löpkliniken och sen en fika på Törners. Senaste tiden har vi förföljt Anna & Emil känns de som, för vi träffas minsann överallt! :) Men de va trevligt med lite fikasällskap!

Nu ska vi se Dagboken som Maggie har rekommendera. Ska bli roligt och se om Teo somnar som Jeppe ;)


Over and out.

Just de..

Jelena Isinbajeva, vilken jäkla brud!!


Fredagsmys!

Dagarna har rullat på i en jädra fart dom senaste dagar.. Har tränat lite lättare den här veckan, känns att de behövs efter en tuff sommar, speciellt för benen då dom har fått slita hårt. Så istället har de funnit massor med tid över för några shoppingrundor på stan med alldeles underbart sällskap, Magda, och igår även med dom nya Östersundarna Jennie och Cilla. Himla kul med massa nya skidisar här i Ösd :-)

Sen har jag haft mamsen på besök och övernattning, så nu har jag nyputtsade fönster och skinande blankt golv! Tack mamma!

Ikväll så tyckte Teo att de var dags att komma hem också.. Så då lyxade vi till de lite extra med kött, rotfruktspytt, kantarellsås & sallad. Så nu ska jag ta igen lite tid med min lilla sötnos och kika på Golden League.

Imorrn blir de sovmorron och låång frukost, då vilodag står på programmet. Härligt! :-)

Insain Usain!

Ja, vad ska man säga.. helt sjukt va den killen springer! Min idol alla kategorier. Förstår inte hur man kan springa så fort och framförallt krossa världsrekord så mycke, och vara så ruskigt långt före sina konkurenter.



De har blivit mycke friidrott dom senaste dagarna och hade jag inte hållt på med längdskidor hade jag alla gånger hållt på med friidrott! Men, de får bli i nästa liv.

Senaste tiden har bara flugit i väg. Har haft läger i Åsarna, en riktigt bra läger med mycke långa löpturer. Sen blev de två dagar som ledare på sommarskidskolan innan vi hann hem och ta de lugnt två dagar innan vi drog ner till Årsunda och hjälpte till på Emils läger. Hur kul som helst och jäklar vilken energi barn har! Fick oss en dos av energi själva också och många roliga pass.

Efter lägret stannade vi hemma hos familjen Jönsson och myste lite, och fick en god natts sömn innan vi drog oss ner till Uppsala för att träffa moster & Jossan. Riktigt mysigt och de blir allt för långt mellan gångerna, men de ska de bli ändring på nu!

Träningen rullar på, har haft en otroligt skön vilodag idag med massa fix här hemma. Imorrn fortsätter högveckan med löpintervaller, ska bli riktigt skoj och se om löpformen håller i sig!

Nu ska jag kika på den spännande avslutningen på höjdhoppsfinalen, heja Blanka!
Tjingeling

RSS 2.0