Julskyltning



Första advent och äntligen har ljusstakar & julstjärnor åkt fram i fönstren. Glögg, pepparkakor & lussebullar kommer de smaskas ofta på nu i typ 24 dagar framåt.

I eftermiddags tog jag & Magda och en sväng ner på julskyltningen på stan. Mycke folk och julsaker överallt. Slutade med en fika på Pause. Lika mysigt som vanligt!

Annars har de hänt väldigt lite idag; träning, lite kikande på skidorna och lite sånt...

Nu ska jag snart ta en bit kladdkaka som jag och favoriten bakade i jag-vill-ha-nått-sött-NU-tillstånd. Vi som har slutat med gosaker, hmmmmm.

On track...

Nu har de äntligen börjat komma lite energi till mig kropp igen. Efter Bruks var den sig inte lik, men Onsdagen ÖSK-skidan var ett positivt besked. Intervallerna idag kändes också bra och de va roligt att köra. Så nu hoppas vi att de håller i sig resten av säsongen. Inga fler svackor tack!

Mellan passen dag hann vi med sprinten från Kuusamo. Så grymt att se att framgångarna håller i sig. Riktigt grymt kört av Jeppe idag (8:a) och Lina som lite överraskande knep andra platsen idag.

Nu ska jag slänga mig in i duschen sen blir de riktigt Klövsjö-middag,  "kött & pärer". Gött.


Nintendo Wii

Idag har jag & min kära sambo varit och införskaffat oss ett tv-spel. Kul tyckte jag då. Inte liiiika kul nu, de är svårt att få uppmärksamhet och tv.n är ständigt upptagen! Herregud. Hur tänkte jag?!

Jaja, kanske blir mindre tv och mer plugg nu då framöver...?

Annars har jag haft en välbehövlig vilodag. Varit hos frissan och toppat lite imorse och sen faktiskt kikat ner i civilrätten lite. Bättre än ingenting åtminstone.

Imorrn blir de åter igen träning. Lungt på förmiddagen sen ett fartpass genom ÖSK-skidan på kvällen. Hoppas verkligen att min kropp är lite piggare. Vill ha tillbaka den där pigga, härliga jag-blir-aldrig-trött-oavsett-hur-fort-och-länge-jag-åker känslan. Blir ett bra fartpass i alla fall och ett bra tillfälle att testa skidorna lite mer.

Nu ska jag brotta mer tv-spels freaken och överta fjärrkontrollen!

Vilken WC-premiär!

GRATTIS Marcus & Charlotte! Sitter i soffan och har fortfarande gåshud på armarna. Vilken känsla att ha tagit ut sig så man knappt kan stå och ändå försöka förstå att man verkligen har vunnit sin livs första WC-seger.

Nu ska jag trycka i mig lite lunch sen ska jag ut och supporta åkarna som kör sin egna tävling här hemma i Ösd idag. 10km klassiskt på förmiddagen och nu blir de jaktstart i fristil. Har fått lite adrenalin från tv-tittandet nu så jag ska nog kunna gapa rätt bra på älsklingen mfl.

Min egen tävlingspremiär gjorde jag som många andra förra helgen. Inte alls lyckad säsongsöppning. Trött, sliten och syra i första backen blev ingen bra kombi. Så denna här veckan har gått i lugnets tecken. Har allt för mycke vila att ta igen, och dum som jag är och optimist vill jag att de ska ta max. 5 dar!

Men efter Österrike, fartvecka, Bruksvallarna mm. så räckte de inte med 5 dagar som jag hade på mig inför tävlingspremiären och jag vet att jag kan åka mycket fortare. Resultatet var inte värdelöst, men känslan. Därför känns de ganska bra att veta att den dagen de känns toppen kommer de gå så mycke bättre.

Så, den här veckan fokuserar jag på allt annat än längdskidåkningen. Den är ju trots allt inte hela livet, långt ifrån!

RSS 2.0