One Tree Hill

Har haft en mysig och skön dag idag. Va först ner en sväng på stan för kudd- och pillerköp. Sen blev det klubblunch och sen kom bästaste Magda och hämtade upp mig så tog vi en tur på stan för lite skvaller och kikande i affärerna. Hittade en present till min älskling som fyller år snart. Sen blev de en välbehövlig fikapaus. Eftermiddagen har sen spenderats framför Mario Kart.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på nyaste avsnittet av One Tree Hill :-)


Monki

Har just kommit hem från lite mingel på Monki med favorit kusinen. Åhh, så mycke fint! Skulle kunna tänka mig halva affären om jag fick. Mycke folk och riktigt fin butik. Där kommer kortet användas mycke framöver känner jag på mig! Imorrn kl. 12 öppnar dom, vill inte ens tänka på vilket kaos de kommer vara där då!

När vi kom ut och skulle gå till bilarna såg vi världens rök-moln från ett av husen lite längre bort på stan. Och de ryktades om människor som satt i fönstren och inte tog sig därifrån. Usch!

Nej, nu ska nog älsklingen få mig på lite bättre humör med lite fika-mys kanske, om man har tur :-)

Ute-lunch

Idag har vi haft en riktigt skön dag. Med lång frukost, lite strossande på stan, fixa lite ärenden och sen en mysig lunch ute på Pause uteservering med Teo och Magda. Så mysigt när dom börjar ta fram ute möblerna och man kan stta ute på serveringarna. Riktigt varmt har de varit idag också. Nu hoppas jag bara på lika strålande väder till helgen också! Ge mig meer soool!


Tillbaka

Nu är jag hemma i Östersund igen. Ligger i soffan och bara myser efter all påskmat, påsk-ägg, jobb och fjällturer. Nog för att de är som semester att va hemma, men fjäll suger musten ur en! Och gör en röd.

Va förbi Emma på vägen hem och tittade på hennes små godingar. Åhhhh, tänk om man kunde få ha en liten sådär kurrande, krypande och sömnig sak här i tv-soffan nu :-) Så jäkla goa! Har på känn att Emma kommer få besök ofta!

Nu ska jag ta och öppna mitt påsk-ägg som jag fick av mamma som inte ens är påbörjat (!). Imorrn blir det lunch med kusinen på stan, trevligt! Sen blir de vårstädning här hemma. Dammet här hemma syns så jäkla tydligen när de är sol ute! Hmm.

Pånyttfödd

Har verkligen prickat in absolut rätt dagar att vara ledig på. I Lördags, strålande sol och sjukt varmt! Så den tillbringade jag och mamsen på fjället. Idag jobbade jag visseligen fm., men solen tar ju som bäst mitt på dagen så de blev en fin tur på fjället idag också. De är riktigt skönt att va hemma ibland och komma bort från vardagen. Framförallt komma till fjällen. I Östersund är de lite dåligt med fjäll... Tror jag har blivit lite av en livnjutare. Men, imorrn är de hel ledigt och då ska hela dagen tillbringas i backen och sen blir de jobb igen hela påskhelgen!

Sen är de Bruks, Vålis och sen får vi se vad vi hittar på :-) Börjar lära mig mer och mer och slappna av och inte tänka "fan-jag-måste-träna" och "åhhh-nu-har-jag-inte-tävlat-på-en-månad-och-de-är-fortfarande-ca. 7 månader-kvar-till-nästa-skidtävling". Men de går som sagt bättre och bättre och nu ska jag njuta av dessa vår-veckor sen är de bara att dra igång igen när benet är färdig-läckt. ÅHHH, så jag längtar! Kommer bli en riktigt rolig sommar!

Nu ska jag fixa lite tacos till familjen sen ska jag ta en promenad med vovvsingarna.


Hööög

När ska jag orka ta tag i den här högen?!



Ca. 20 par pjäxor, på två personer... hur är de möjligt?

SM & Slalom

Sista delen av SM, gick av stapeln i helgen på klubbens banor i Åsarna. Roliga banor, helt i min melodi. Lite synd att jag inte stog på startlinjen bara. Riktigt sugen men om resultatet hade blivit lika roligt var ju en annan femma. Åsarna lyckades i alla fall ta hem en silver-medalj och en brons-medalj på Fredagens stafett. På Söndagen hägrade 3-milen och 5-milen, riktigt fina spår! Va ute och gled lite på skidorna faktiskt och kollade in Wassbergs jobb :-) Där åkte Mats riktigt fort och ledde med ca. 3 min när halva loppet var åk, så, ja, spänning fanns inte riktigt i de loppet... Nu är säsongen näst intill slut, bara sista Intersport Cupen i Piteå kvar. Men de syns att dom som tävlat mycke på sista tiden börjar längta efter att få titta ner i diverse flaskor med rus-drycker än ner i vätskebältet. Men snart så, då har vi inlett en ny säsong som håller på några få veckor bara, men ack så rolig den säsongen är. Ungefär lika jobbig som skid-säsongen, om inte värre!

Sedan har jag & älsklingen spenderat en dag med lite slalomåkning såhär efter SM och hunnit med en mysig övenattning på Storhogna med lite bad, bastu och 3-rätters middag. Himla mysigt och de är skönt att komma hemifrån ibland också. Så nu är batterierna laddad till max med myspys. Kommer ju inte se Teo på två veckor (de är länge i min mening) eftersom han drar till Piteå och sen till Schweiz. Men, jag ska jobba och tjänat lite slantar så mig går de ingen nöd på :-)



Idag har jag haft en riktigt skön dag med långpromenad efter frukosten sen en riktigt bra lunch på Husman, som vanligt! Sen tog jag och Teo en skidtur i solen, så jäkla varmt! Men om jag är så roligt skid-åknings-sällskap just nu är de väl delade meningar om. Men jag gör bara som Otto skulle sagt, polymasar. Nu ska jag ta mig en lite promenad till ICA och sen ska de bakas snickerskakor. Perfekt sysselsättning när de andra halvan får åka på fin-middag och jag får äta makaroner till middag. Näe, här måste de vägas upp lite med gosaker!

RSS 2.0