Ont...

Idag har jag haft problem med min rygg, känner mig som en 75 årig kärring, jag skulle behöva en rullator.. Annars så har jag åkt skidor, kört intervaller i fina spår och fint väder, kändes ganska bra när jag dunkade på och åkte ifrån värsta konkurrenten på passet idag, Teodor.  Inte nog med att jag har ont i ryggen, jag slog även i min fot i en byrå så att den gör ont, de är inte lätt att heta Sanna just nu.. Imornkväll åker jag ner till Orsa och jag hoppas att min kropp är hel tills helgen.

Celine Dion - It´s all coming back to me

Sitter och tänker tillbaka lite, får värsta flash-backen här... den här låten får mig att tänka på lågstadiet.
Celine Dion - It´s all coming back to me

Jag minns mig & Fanny sitta på hennes rum med Celine Dion i högtalarna, den här låten gick många gånger på repeat. Även discona på Klövsjö skola, påminner låt en om... Jag & Fanny hade hand om danstävlingen ett år, tryckare, såklart! Vi parade ihop dom små barnen och sedan fick denna Celine Dion-låt strömma ut ur högtalarna, en tryckar-danstävling i 7,5 minut! Inte illa.
De var tider de!

- Flashback


Påsk.

De är påsk och jag har tid med allt annat än att blogga...
Har hunnit med en pimpeltur, skidtur på fjället, grillat korv och lite annat.
Vädret är fint, men lite kallt dock.

image21
Storfiskar´n

- Underbart hur som helst...

Umeå...

...bjuder just nu på mindre fint väder. Men vad spelar de för roll, jag är lika glad för de! Har varit ute och tränat lite idag, gått på skidorna i princip och kikat på den gamla SM-banan, tung men fint! Hade verkligen velat köra på idag i backarn, men jag bromsade upp mig själv och kom på att i slutet på nästa vecka får jag åka så fort jag vill!

Har gjort lite roligt & mysiga saker dom här dagarna jag inte kunnat träna. Sånt man inte hinner med annars. Sen är jag taggad och motiverad till tänderna att börja träna & tävla igen efter den här vilan. Så inget ont som inte för nått gott med sig!

Va på stan här i Umeå igår och fikade lite på Wayne´s och sedan blev det en snabbis in i några affärer. Hittade ett pannband på Peak.

Anders & Charlotte körde riktigt bra idag, Södergren imponerade nog allra mest... Nu blir det lite vila innan middagen. Nått thailändskt eller indiskt vankas, mums! :-)


- från soffan

...

Se möjlighterna, inte hindren...

Bakslag...

Min kropp vill inte att jag ska ta mig ner till Falun nästa vecka, känns faktiskt så! Hade börjat komma igång lite smått men igår blev det som ett knytnäv-slag i magen, längesen jag hade så ont i hela magen! Ingenting hjälpte och fick knappt i mig någon mat. Så idag sitter jag här... sliten, utan energi, tom mage och med ännu en dag som ska spenderas utan träning.

Ska prata med Ola ikväll. Fick mitt troligen längsta intalade meddelande på mobilen imorse när jag vaknade, måste nog lyssna på de några gånger till för att komma ihåg vad han sa...

Igår tog jag mig, trots magknip, lite längre upp i Sverige. Blev faktiskt mycke bättre när jag anlände till Umeå och favoriten hämtade mig på flygplatsen! Så skönt att komma bort lite när man inte kan träna och när man mår dåligt för att man vet att säsongens viktigaste tävlingar börjar nästa Torsdag. Kommer troligen missa dom första tävlingarna, känns så just nu i alla fall. Men sen är ju inte jag känd för att vara en optimist heller! Får se om de blir lite träning i slutet på helgen, då finns det lite hopp i alla fall. Även om jag vet att jag kommer vara LÅNGT ifrån någon form överhuvudtaget under SM-veckan, lite tråkigt när de började gå bättre och bättre...

Nu ska jag vänta på att Teo kommer in från träningen och sen ska vi skjutsa iväg hans kusin & hennes kompis som har varit här i Umeå och praoat, till flygplatsen. Sen får vi se vad dagen erbjuder! Behöver nått som piggar upp lite... Godis?


- Uppgiven

På G igen...!

Idag kom jag ett steg närmare JSM... har tränat lite lugnt. Va ute och sprang en skön tur på morronen med Teo. Jag kände mig vääldigt seg och trögstartad, längtade tillbaka till sängen. Vetinte riktigt om jag är helt hundra riktigt än, blev väldigt trött efter träningen och de borde jag inte bli efter en liten löptur... eftersom jag har vilat många dagar nu! Får se hur de är imorrn...

Annars har dagen varit väldigt inte-händelserik. Skjutsade mr. T till flyget och sen har jag tillbringat eftermiddagen med Anna & Hanna. Anna har äntligen hittat tillbaka till Jämtland efter utflykter i Småland och Italien. Nu är hon av med gipset på handen iaf och hon kanske gör tävlingspremiär lagomt till SM igen, härligt :-)



Undra om de är nått spännande på tv.n ikväll? Har dålig koll på tv-tiderna & alla serier. Kanske borde gå och lägga mig istället, är trött. Imorrn blir de tidigare uppklivning (skriver man så?) än vad jag är van vid för tillfälle... bilen ska besiktas och jag ska nog ut på ett kort komma-igång pass på skidorna. Ska bli riktigt härligt! Har fått lite extra motivation att träna nu när jag vilat, bra!

Nu väntar kvällsfikat!
image18

Update.

Lite dålig uppdatering senaste dagarna, har gjort saker hela tiden och inte en minut över. En liten update kan ni få nu i alla fall...

Söndag
I Lördags kväll/natt dök min numera norska snygging upp hos mig, direkt från Italien. Efterlängtat! inledde dagen med Vasaloppet, obligatoriskt första Söndagen i mars! Såg allt med frukost i sängen. Synd att inte Jerry vann i år heller! Nästa år kanske? Sen blev det ett besök hos Björte & Andre som just kommit hem från Schweiz där dom varit på VM för "sporten-jag-inte-vet-vad-den-heter"... man åker iaf skidor m. stighudar upp och sen slalomliknande ner osv. Borde kanske testa på de ändå, Björte kunde ju kanske fixa utrustning så jag kunde få testa :-)

Lite senare blev det även bio, Cloverfield, rekommenderas? NEJ! Se den inte... när den va slut satt vi bara där och typ: "Är den slut nu eller?!" Lite mysko, handlade i alla fall om monster, jag kan säga att jag va lite skeptisk innan.

Måndag
Tillbringade jag och norsken i Storhogna/Klövsjö där vi åker snowboard, 3 år sen ja åkte sist så de va riktigt kul :-) Men de gick bra, va dock inte lika duktig som han som sa att han troligen var jätte dålig. Åt mat hos mamma & pappa innan vi åkte vidare till Ösd igen. Härlig dag med riktigt fint väder!

Sen bakade vi blåbärsmuffins och kikade på "Lock, stock and two smooking barrels". Helt okej film, jag var inte jätte insatt och tittade flitigt, riktigt trött efter en dag i backen när man annars vilat i flera dagar.

Idag blev det en lång sovmorron igen och sen har det inte blivit så mycket gjort, en tur till Järpen där de blev en långpromenad har hunnits med och tacos-ätande. Nu degas de i soffan med blåbärsmuffinsen i högsta hugg! Imorrn funderar jag att dra igång med träningen, men jag tror bara de är jag som tycker de är en bra idé. Får se imorrn bitti!

Tjingeling

The Love Letter

Sitter och kikar på en film som går på tv4 just nu...
The Love Letter, inte riktigt en sån där höjdar-film men helt ok. Allting handlar om ett kärleksbrev som cirkulerar i en liten stad och gör att alla blir så där sött kärleksfulla & pirriga. Riktigt gullig film.

image14

Varför kan man inte skriva fler kärleksbrev idag? Som man gjorde förr i tiden...

Sjuk.

Förstår nu varför de inte gått så snabbt i spåret på sista tiden... ett virus i kroppen som gjort så febern har brutit ut. Skulle åka Skejtvasan igår, kände mig lite risig på morronen. Svettats hela natten och hade ruskigt ont i magen. Men när jag väl kom ut i den friska luften i Mora kändes de bra igen! Så det var bara nått övergående tänkte jag, men icke. Efter 16km:s åkning sa kroppen ifrån, helt och hållet. Kände av allt efter några kilometer och de gick bara saktare och saktare... Som när man börjar bromsa med bilen inför ett stopplyse 100meter innan, sakta men säkert stannar man så småningom.

De blev tillslut ambulansfärd till Mora sjukhus där jag fick dropp och lite annat. Nu ligger jag i min sköna (?) soffa och har inte planerat att göra nån som helst kraftansträning idag. Magen mår inte bra och det är inte ens att tänka på mat, usch.

Föresten, hoppas att ni inte har gått och inhandlat presenter till era mammor nu... Den riktiga mors-dag är i maj nångång, 25:e om jag inte missminner mig. Men på Söndag är det MIN mammas dag! Inte varit hemma mycket alls och hon har både haft födelsedag & namnsdag som jag tråkigt nog har missat! Men på Söndag tar vi nog igen de... Tycker att vi borde uppvakta våra kära mammor mer än en dag/per år, så varför inte göra nått extra för mamma på Söndag?, på Sannas mammas dag...

RSS 2.0