På Tynset hotell..

I helgen är vi i Norge och racear! De går väl sådär måste jag säga.. lite trögt och mina ben vill hellre vara lyktstolpar än ben tror jag! Igår körde vi 12km skate och idag va de skatesprint.

Har börjat gå lite magsjuka här, 7-8 killar är dåliga och några tjejer.. Inte så mysigt. Men imorrn får vi åka hem igen. Först blir de 8km klassiskt, hoppas inte de blir allt för kallt bara!

Längtar till veckan som kommer då vi först ska till Östersund en sväng och fixa de sista med julklapparna och vattna dom stackars blommorna! Sen åker vi upp till Umeå och myser till juldagen. De är nått alldeles speciellt med julen!


God Jul, i förskott!

Tröttare än tröttast..

Jag skulle helst vilja att klockan va läggdags nu! Jag är trött.. De va inte en snabb Sanna som tog sig runt banan idag. Kilometrarna kändes väldigt långa, trodde jag skulle få komma in mot upploppet och få gå i mål. De va trög snö som vi åkte på idag och de va sega ben som åkte upp, ner, upp, ner för backarna.

Men runt tog jag mig på en hyffsad tid iaf och är otroligt nöjd med att få tävla igen! Nu kommer de bara gå bättre! Nu är jag liksom igång igen.

Nu ska jag äta lite godis som belöning för dagens slit och sen ska jag titta på en film och myspysa!

Team Sportia Cup

I helgen är de Team Sportia Cup (seniorernas Sverige cup) i Åsarna. Skönt att ha de på hemmaplan. Blir mer avslappnat så, man tänker knappt på att de är tävlingar i helgen. De tycker jag kan va skönt ibland! De blir andra tävlingen för säsongen för mig på Söndag, så de känns kul att få komma igång igen! :-)

Har tränat på väldigt bra sen mitten på förra veckan, mycke mängd med också ett riktigt bra klassiskt intervallpass och ett skaterace! Skönt att få köra på lite igen..!! Kommer inte köra sprinten imorrn eftersom då får jag en extra träningsdag inför Söndagen. Så nu har jag fått riktigt bra träning men de kändes verkligen i kroppen igår på vilodagen! Hoppas på att få en riktigt bra genomkörare på Söndag, för tävla de behöver jag efter mitt lilla uppehåll! Sen vart vart formen är de spelar mindre roll tycker jag. Jag ska göra de jag kan för dagen!

Sen nästa vecka blir de Skan Cup i Norge och då hoppas jag all träningen och helgens race ska ge lite mer resultat. Ska bli grymt kul att tävla igen iaf!

Vilodagen igår hade jag och Teo tajmat så fint att båda vilade. Så på morronen blev de en långfrukost, sen några timmars fågeljakt.. fick tyvärr inte nån fågel men vi såg många och vi fick en riktig promenad :-) Sen blev de mys inomhus resten av dagen med fika & bak!

Imorrn ska jag köra mina tävlingsförberedelser i Åsarna och sen kolla på alla som kör sprinten och heja fram Teo!!

Glöm inte Fredagsmyset idag!
Tjing.

Klövsjö

De finns många orsaker till att älska Klövsjö. De är faktiskt (och nu hittar jag inte på för att jag är född här!!) kallat "Sveriges vackraste by" och jag kan inte annat än tycka att de stämmer väldigt bra!

På morronen har jag varit ute och åkte ett lugnt, långt pass. Känns bättre och bättre nu efter dom ofrivilliga vilodagarna så jag tror inte jag har tappat allt för mycke! Hann ju träna tre dagar innan "Cryptosporidium" slog till.. Men de blev kortvarigt och blev inte så farligt som för många man har hört om..

Saker som gör att jag inte kan göra annat än bara njuta här hemma hos mor & far:


Utsikten över sjön, fjället och hela byn..


Hundarna, som ger en energi så fort man kliver utanför dörren med sina viftande svansar!


Sjön..


Pepparkaksgranen som gör att man sitter liite längre vid alla måltider..


Träningsterrängen..

De finns så mycke men här är en lite del som är som balsam för själen (som en viss tränare garanterat hade sagt)..

RSS 2.0