Fler strålande april dagar, tack!

Hela dagen från 9.00 imorse har vi tillbringat vid Svartsjöarna, precis utanför Östersund. De fanns inte ett moln på himlen och solen stekte på våra svart-på-en-kvart ansikten :-)


Killarna bygde en sittplats




Sofie njuuuter!

Sen vi kom hem från vår semestertripp har de inte varit en lugn stund! Vi drog till Bruks direkt när vi kom hem, Teo tävlade, vi solade och va på Rudolfs och skakade rumpa!

Sen har vi börjat renovera i vår nya lägenhet, först kändes de inte som att de va så mycke som skulle göras. Men nog fick vi att göra alltid. På Måndag kommer målarna och sen på Onsdag flyttar vi in, jippi! Ska bli riktigt skönt när vi fått in alla grejer och man får börja pyssla allting på plats!

Så idag va en välbehövlig dag där vi varit ute precis hela dagen. På vägen hem va vi förbi Mattis och kollade på hans 9 söta valpar, ooooww, så söta som va!!

Nu ska jag ta en dusch, laga lite mat och sen åka bort på Slingan och ha lite mysigt!

Tioman Island

Resan började från Ösd i Tisdags, sen ner till Arlanda, vidare till Frankfurt. I Frankfurt mötte vi upp moster m. familj och mormor och åt en god middag. Sen satte vi oss på ett nytt flyg och började färden mot Singapore. Värsta resan jag har varit med om i mitt liv! Får mat efter ca. 1h och efter ca 2h känner jag att magen bara vill vända sig ut och in. De blev en lång flygning där jag tillbringade större delen på toan än i flygstolen.

Sen var vi två dagar i Singapore. Tanken var att utforska staden så mycke som möjligt. Men jag var fortfarande inte bra och sov mesta delen kändes de som, men vi hann se China Town!

Igår kom vi till Tioman Island som är en ö ungefär 1,5 timme med båt från Malaysia. De va inte världens smidigaste resa hit, men klart värt de!! Så häftigt med höga berg, massor av djungel och långa stränder!

Nu sitter och tar igen oss efter en hel dag i solen. Vi har verkligen semester här, tar de väldigt lugnt och vilar upp oss till max. Imorse var vi faktiskt ute och sprang en sväng. Turen som var tänkt att bli 30 min blev betydligt längre! Men de va skönt att få röra på sig efter nästan en vecka utan träning.

Vi är som ett par pensionärer, går och lägger oss tidigt, kliver upp tidigt, gör inte så mycke väsen av oss och är lite röda i huden som dom engelska pensionärerna här!

Nu blir vi här till Onsdag då vi sätter oss på flyget till Bali. Ska bli roligt att se ännu ett nytt ställe och jag ska nog allt lära mig surfa!

Glad Påsk på er!

RSS 2.0