Träning och bus...

Förmiddagen har jag tillbringat med 10-15 minuters intervaller på rullskidorna uppför Klövsjöberget. Lite ovant att åka fortfarande, men jag jobbar på´t! Sen mellan träning, lunch, vila mm. ska ju den lilla tjejen tas hand om eftersom alla utom jag jobbar idag & imorrn. Så lite pussel för att få ihop allting :-)

Vi har haft våra fighter idag... hon har ganska mycke överskotts energi och de kliar i tänderna på henne. Så strumporna och byxorna hänger hon dagarna i ändan i. Idag slutade de med att jag fick gå till farmor för lite nål och tråd.

På eftermiddagen har jag sprungit runt på stigarna här uppe på berget ovanför huset, sen fick sig gymet här i Klövsjö sig ett besök. Trevligt.

Nu ska jag ta hand om min lilla vilde som just nu har bäddat ner sig i min säng.


Min väska med alla kläder är en favorit...


...liksom sängen.


Vår lilla bebis..

Ja, de är nästan som att ha en liten bebis hemma nu. I Torsdags hämtade vi lilla Mi. Världens sötaste hund, enligt mig. Funderar på om de finns nått medel så dom kan förbli såhär resten av året?!

Imorrn åker jag hem till Klövsjö igen för att vara lite hundvakt och jobba en sväng. Gud så jag ska skämma bort henne och lära henne hyss i sommar :-)


Igång igen, äntligen!

Nu är jag back i buisness när de gäller träningen! Känns riktigt skönt, och jag hade nästan glömt hur kul de är att åka rullskidor och springa fort.

Va iväg och gymmade med Teo på Golds Express igår, och jag blev glatt överraskad hur lugnt, stort, fräsch och bra de va! Så där kommer jag hänga fler gånger. Sen blev orientering på Frösön. Tiio och Teo skulle köra A-banan, typ 7km, Charlotte typ 4,5km och jag täntke att 3km blir ganska lagomt eftersom jag inte ska springa så länge. Men ack så fel jag fick. Va ute längst av alla, jag fick irra runt som en skållad råtta vid vissa kontroller. Träffade på fröken Lindblom i skogen på slutet och hade de inte varit för henne hade jag nog fortfarande varit ute på Frösön och letat efter kontroll 8.

Idag har jag äntligen invigt rullskidorna med lite sällskap av Charlotte. På eftermiddagen tog vi en obanad tur i ÖSK-skogarna då Charlotte sightsade mig på sina rundor. Så nu är fötterna upptränade för ännu mer orientering framöver :)

Så här på kvällskvisten har jag varit på Frösön och kollat på dagens GP. Ser himla jobbigt ut. Blev en rätt kraftig vurpa och då kom jag på varför jag aldrig ska ställa upp i en cykeltävling, ramla på asfalt är inget för mig!

Nu ska jag vila ögonen på tvn lite innan dom slockar helt. Imorrn är en ny dag med nya möjligheter!

Tiden går fort när man har roligt..

Nu såhär på vårkanten är de mycke som ska hinnas med och mycke man vill hinna med! Senaste veckan har jag tillbringat i Uppsala, Sthlm och Umeå. Hämtade hem nya pärlan och har firat svärmor på 50års dagen med ett hejdundrande kalas i Umeå. Träffa Elisabeth och Marie J lite hipp som happ också, Sverige är bra litet ändå.

Sen vi kom hem igår eftermiddag har vi hunnit med brännboll med ett gäng skidisar (som dom flesta idag har en jäkla tränigsvärk!!), varit på sjukgymnastik, tvättat bilen, lämnat tillbaka Fabia(n), haft ÅIK-möte i Åsarna och hälsat på Emma och Mi :-)

Den här veckan blir inte sämre och imorrn ska jag äntligen plocka fram skaterullskidorna och ta en premiärtur som Maria äntligen gett klartecken till!

Så nu är de fullfart mot nya mål.


Allas våran Björn...

Idag fyller vår gode & käre vän Björn år, 22 t.o.m. Vi va givetvis på kalas... kladdkaka och kaffe bjöds de på. Och öl till grabbarna. Själv fick man stå för bilnykeln. Men, öl är ju ändå inget som lockar sådär jätte mycke en Tisdags kväll för en som mig som inte ens tycker om öl. Inte så svårt med andra ord. Presenterna till Björn va inte väldigt varierande måste jag säga, utan mer typ: öl & snus.


Födelsedagsbarnet i egen hög person...

Sista timmarna på veckan...

Imorrn är de Måndag, och som jag har längtat. Söndagar är en sån där dimmig, långsam dag där allting går i slowmotion och ingenting händer. Nej, imorrn är de Måndag igen. Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Och som jag ska ta tillvara på dom!

En hel del som händer i veckan och om de går som vi vill så blir de en hel del resande och massa skoj. Roligt att ha saker att se fram emot hela tiden. Idag var vi och kollade på bur på Jula, funderade på om Teo fick plats i den som vi kikade på. Om han skulle vara tjurig nån gång är de ju alltid bra.

Har just sett Casino Royale som jag på nått mystiskt sätt har missat. Helt ok, tilltugget var de ju inget fel på i alla fall. Nä, nu ska jag lägga mig så min rygg läker och jag är piggare än någonsin imorrn bitti. Redo att ta tag i framtiden. Wihoo.

Datanörd

Nu sitter jag här framför skärmen igen. Denna gång tack vare min Zelda-spelande pojkvän, också nörd! Jag får träsmak i arslet och ögonen ploppar snart ut skulle jag tro. Men va gör väl de, internet är en fin fin uppfinning de.



Har just kommit hem från SoppTorsdag. Riktigt god mat ikväll och trevligt sällskap. Dock bangade vi hockeyn på O´learys. Men vi får avhandla alla roliga samtalsämnen som Fidde mutade med en annan gång.

Annars har de väl inte hänt så väldans mycke. Grillning, Andersön, skidfest, låååång lunch och lite annat smått och gott. Får se om de händer nått spännande i helgen. Nu ska jag återta makten över tv-apparaten och titta på sporten, eller nått!

Grattis älskling!

Grattis till min älskling som fyller år idag! Redan 00.05 firades han på Plaza med lite bubbel och cider av valborgsfirar-gänget. Riktig rolig sista april igår faktiskt. Började med en mysig grillning på Körfältet med musik och kubb. Sen tog vi oss hem till Fidde för lite Singstar och sen cyklade jag, Teo, Sofie, Hanna, Robin & Tiio ner på Plaza, medans dom andra tog en taxi. Där blev de dans in på småtimmarna. Riktigt bra kväll!



Idag pallrade jag mig upp för att ge Teo frukost på sängen. Sen tog vi en tur till Andersön för lite solning. Efter de blev de en sen lunch på Pause och en tårtbit på Törners. Sen tog vi en middag på Captain Cook och dagen avslutades med att Björn, Anders, Robin, Tiio och Henrik kom förbi på lite fika.

En riktig mysar dag, en skön bakis-dag med andra ord :-)

RSS 2.0