"De är mycke nu..."

Igår va de myskväll... Mys med annat än saft. Blev lite våfflor m. Fidde, Anders & Anna... sen annat mumsigt med resten av gänget som anlände till Slingan. De är nu skidåkarna är som mest aktiva, även om de inte är i skidspåret!

Jämtkraftsprinten har jag varit och kikat på ikväll. Riktigt bra startfält med Sveriges bästa skidåkare, men så va ju tävlingen i Ösd också. Min egna lilla favorit åkte, blev 4:a efter Bysse, T. Fredriksson & Södergren. Som han själv sa lite missnöjt: "Fick fan stryk av en 5mils-åkare i en spurt..."'.

Dom sitter väl och har de gött på Arctura just nu med prisutdelning & bankett... men jag och fröken Karlsson får snällt va chaufförer åt grabbarna ikväll eftersom vi inte direkt kände för att ställa upp i en klassisk sprint mot eliten. Har i alla fall haft vår egen 3rätters middag ikväll...

Imorrn blir det kalas och nästan hela skidåkargänget ska nog vara på G imorrn kväll... Förutom dom som dragit till Ryssland & Militära-VM då. Kan nog bli en skoj & galen tillställning.


- En Sanna som vill ha vår & sol, NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0