Skidor är fan inte allt.

Okej, håller med om att de har blivit ovanligt många inlägg senaste dagarna. Men vad ska man göra om man bara sitter inne... man börjar tänka på dittan och dattan, sommar-vinter, sol-snö och annat. FInns ju liksom inte så mycke annat att göra än att låta tankarna flyga iväg.

Kom idag fram till att skidorna är fasen inte hela livet!! Svårt att inse de själv när man sommar,höst och vinter inte har tid till annat än träning & tävlingar.. enda tiden man har till lite avkoppling och komma bort från allt som har med skidåkar-livet att göra finns några veckor på våren. Komma bort från de på riktigt, lägga undan träningsgrejerna och koppla bort hela jag-måste-träna-biten med gott samvete. Resten av året snurrar de bara A1, A2, intervaller, tävlingar, mat, vila och några korta avbrott med en fika på stan eller en sväng på bio.

Men, de blir ju vad man gör de till. Även fast man inte kan koppla bort allt för mycke av skidåkningen, de skulle nog inte vara så lyckat, så är ju faktiskt skidåkningen en vääldigt liten del av livet. De fanns nått innan och du måste ha nånting efter du har slutat åka skidor. Du kan ju liksom inte hålla på till du är 65 bast och sen gå direkt på pensionen.

Jobbiga studer som den här vintern och den här veckan då man får hålla sig inne när andra ger sig i väg på äventyr så är de svårt att tränga bort tankarna. Men de går om man vill, som med mycke annat.

NU, fick jag rensa huvet lite och ska göra sista finliret på chokladtårtan som vi tänkte ta med och överraska mamma med imorrn. Ska föresten träna lite imorrn också, inte en dag för tidigt :-) Så får vi se hur de blir med ICA-loppet i Åsarna på Lördag. Känns de inte allt för dåligt imorrn kanske jag tar mig igenom på Lördag iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0